Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Forum İçi Spliti v.3 + UzayExclusive Damping (ARŞİV) #
Günaydın serge lutens louve şişeli
aşağıdakilerden 5 ml Bois 1920 Relativamente Rosso
Imaginary Authors Cape Heartache
SHL777 Wish Come True
Dekantları daha sonra elemeye göre değiştirebilirim. Şişeli satmasa da dekant verebilecek olanlar varsa yanlarına belirtebilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Son Düzenleme aydın10; 17-02-19, 09:24. Tarafından yapıldı.
Mustafa Hocam tebrikler gerçekten başka bir şey diyemiyorum.Hayırlı olsun yeni split. MFK Baccarat Rouge EDP Şişeli olabilir mi kimse yazmadıysa.Tom Ford Anthracite 'te olabilir şişeli.
Mustafacım kolay gelsin close up ilk ben yazmıştım şişeli olarak kontrol edip düzenleme yaparmısın lütfen!!
"b) Katılan üyelerin şişe taleplerinde bir sınır veya kısıtlama yoktur. Ama altın kural şudur ki; bir üye, bir günde sadece 1 adet şişeli parfüm talebinde bulunabilir."
Iki siseli talebi vardi. Ikincisini 24 saat sonra ekleyecektim. Ama bir uye 20ml talep etmis. Dolayisiyla siseli hakki onun. Kendisi devrederse tabiki yazarim!!
Merhaba tekrardan close up istediğim gün başka bir şişeli talebim olmamıştı onun için bana yazmış olabilirler. Dekant olarakta 15 ml imaginary authors alabilir miyim ?
Merhaba tekrardan close up istediğim gün başka bir şişeli talebim olmamıştı onun için bana yazmış olabilirler. Dekant olarakta 15 ml imaginary authors alabilir miyim ?
Sizin talebiniz de siseli miydi hocam yoksa dekant mi talep ettiniz? Sisede 50ml varmis bu arada. Birkac sisede daha duzeltmeler olacak ml miktarlarinda.
Yorum