Orjinal yazı sahibi: Siyahulan
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Forum İçi Spliti v.3 + UzayExclusive Damping (ARŞİV) #
Çökme
X
-
Orjinal yazı sahibi: ntmm22 View Post
Hocam merhaba direkt magazadan mı aldınız yoksa telefondan mı aldınız acaba, benim instagramım yok maalesef indirimleride görmediğim için merak ettim.
- 1 Beğen
Yorum
-
Hocam uzay o indirimi promosyon olarak çogunlukla tek parfümd geçerli olarak yapıyor splite verip onu en az 20 gün rezerve etmektense reklamını yapıp hemen paraya çevirmek daha mantıklı olacaktır splite vermez yani bence.
Burda yapılabilecek şey o parfümlerden alabilen kişilerin splitle paylaşması yönünde olabilir ki o yönde bir beklentim var alan forumdaşlarımızdan tabiki paylaşmak isterlerse.
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Satin alinip paylasilmasi daha uygun gibi. Kuralin ettafini dolasmak olarak algilanmasin sakin. Ben seve seve eklerim indirimdeki tum parfumleri. Sadece diger uyelerin paylasmak istedigi parfumleri baltalamak istemiyorum. yoksa o indirimlerle birlikte basli basina bir split sayfasını hak ediyor indirimdeki urunler. Kimbilir? Belki Bulent bey baska urunler de verir split icin o vakit.
-
-
Uzayda ki indirimde olan ve spliti yapilmasi istenen parfumleri bugun belirleyebilirsek eger bizzat gidip kendim alabilirim. cantona8 hocamda uygun gorurse dagitimi kendisi yapar. Sadece fikir urettim gerisi siz saygideger forumdaslarima kalmis.
- 2 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SiyahulanUzayda ki indirimde olan ve spliti yapilmasi istenen parfumleri bugun belirleyebilirsek eger bizzat gidip kendim alabilirim. cantona8 hocamda uygun gorurse dagitimi kendisi yapar. Sadece fikir urettim gerisi siz saygideger forumdaslarima kalmis.
Yorum
-
Aslında demek istediğim buydu hocam benimde birde yakınsınız madem bende alınması yönünde yardımcı olabilirim bu fiyatlardan forum olarak biz temin edelim biz bölüşelim
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: vagonlar View PostHocam Uzay'daki indirimde olan parfümleri alıp splite koymak çok güzel bir incelik ama splite açıldığında dolmazsa satın alacak arkadaşlar mağdur olabilir onu göz önünde bulundurun derim.
- 5 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: vagonlarHocam Uzay'daki indirimde olan parfümleri alıp splite koymak çok güzel bir incelik ama splite açıldığında dolmazsa satın alacak arkadaşlar mağdur olabilir onu göz önünde bulundurun derim.
- 2 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: vagonlar View PostHocam Uzay'daki indirimde olan parfümleri alıp splite koymak çok güzel bir incelik ama splite açıldığında dolmazsa satın alacak arkadaşlar mağdur olabilir onu göz önünde bulundurun derim.
- 2 beğenme
Yorum
Yorum