Mustafa Hocam bence de vaktidir artık,bir split çok iyi gider Bende de bir kaç şişe var,ekleyebiliriz.Şimdiden kolay gelsin..
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Forum İçi Spliti v.3 + UzayExclusive Damping (ARŞİV) #
Çökme
X
-
Benim splite ekleyeceğim çok koku yok alıcı tarafında seve seve rol alırım ancak xerjoff join the clup mavi şişeli serinin Don comondante 40 Knots ve diğer parfümleri, rönesans zefiro naxos uden nio lua gibi diğer seri parfümleri tedarik etme noktasında yardımcı olabilirim, mustafa hocamla koordineli şekilde . eğer bu yönde talep olursa lütfen bildirin çalışmalara başlayalım
- 2 beğenme
Yorum
-
# Değerli düşüncelerinize ihtiyacım var. #
-Split açılış tarihinde bir saat belirleyelim mi? Yoksa gün içinde diye sürpriz bir saat mi verelim? Ayrıca şişe kapmaca yaşanmaması için de bir takım kurallar eklemeyi düşünüyorum? Fikirler, fikirler...
- 4 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8# Değerli düşüncelerinize ihtiyacım var. #
-Split açılış tarihinde bir saat belirleyelim mi? Yoksa gün içinde diye sürpriz bir saat mi verelim? Ayrıca şişe kapmaca yaşanmaması için de bir takım kurallar eklemeyi düşünüyorum? Fikirler, fikirler...
VTR-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 1 Beğen
Yorum
-
O halde "şişe kapmaca" konusunda ben de fikrimi arz edeyim: normal splitler icin değil de forum içi splitleri için düşüncem, ilk 24 saat her kullanıcının en fazla 1 şişe talep hakkı olabilir.
Splitlerin paylaşım ve deneme amacına ek, forum içi splitleri tam bir dayanışma durumu oluşturuyor; parfümlerini elinden çıkarmak isteyenler ve farklı parfümler denemek isteyenler...
Bu sebeple ilk 24 saat bir şişeli herkesi mutlu eder diye düşünüyorum.
- 5 beğenme
Yorum
-
Bu kuralı zaten splite göre değişitirip esnetebiliyoruz. Önemli olan burada doğru bir öngörüde bulunabilmek. Mesela bazı parfümlerde adet sınırı olmuyor o zaman ben serbest bırakıyorum. Bazen çok sınırlı oluyor alınabilecek dekanta bile sınır koyuyorum. Bazı zaman oluyor tek tip talep alıp şişeyi kura ile veriyorum. Demek istediğim her splitin kendine göre bir kuralı oluyor.
Yorum