Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

# 2018 Son Spliti (KAPANDI - ARŞİV) #

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • kargoyu aldım teşekkürler

    Yorum


    • Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post
      # Arkadaşlar bir açıklama yapmam gerekiyor sanırım Sizlere gönderdiğim şişelerde alışık olduğumuzun dışında 5ml lik başka tip tombul şişeler bulunmakta. Bazı arkadaşlar 3ml gelmiş diye mesaj atınca açıklama gereği hissettim. Elinizdeki şişeler 5ml dir hacim olarak. İçiniz rahat olsun. Denemek isteyenler ölçebilirler şırınga ile. Görüntü aldatmacası yaşatıyor insana sadece Saygılar herkese. #
      Arkadaşlar birkaç mesaj geldi yine Yeni kullandığım 5ml şişelerin eksik olduğu yönünde. Eksilmemiş, akmamış, sızmamış ise o şişeler 5ml hacimlidir. Video ile 5ml şırıngaya sıvı çekip o şişelere dolduracağım ve bunu yayınlayacağım. Hala aklı karışık arkadaşlar var diye tahmin ediyorum.

      Bunu neden yapacağım? Her şişeden 1,5-2 ml eksik doldursam elimde artacağı varsayılabilecek (düşüncesi bile ürkütücü benim açımdan) parfüm miktarını tahmin edersiniz onlarca şişeden. Ben böyle bir ithamı asla kabul etmiyorum. Hayatımda hiçbir zaman "göz kararı" dekant şişesi doldurmadım. Her zaman kullandığımız Birsen şişeleri dahi aynı tip şişelerde farklı görüntülere sahne veriyor. Mesela 30ml doldurduğum aynı iki şişeden birisi ağzına kadar doluyor, diğeri ise zorlasan 35ml kadar alacak gibi oluyor. 5ml lerde de biri ağzına kadar doluyor taşacak gibi, bazıları da sanki içinde 4,5 ml varmış gibi görünüyor. Onu da tamamlasan 5,5ml kadar alacak muhtemelen. Yani şişeler yanıltıyor iç hacimlerinden dolayı. Yeni şişeleri de şırınga ile tek tek 5ml olarak orjinal şişesinden çekerek doldurduğumu yineliyorum. Kesinlikle hata yok ve olamaz da. Ben kendimi bu kadar ucuz bir ateşin içine atar mıyım?

      Bana lütfen böyle mesajlar atmayın arkadaşlar. İstirham ediyorum. Hepinize saygılar.

      Yorum


      • Öncelikle split için çok teşekkürler kargomu aldım bende.
        Şişelerle ilgilide şunu söyleyebilirim, yeni tombik şişeler ilk görüşte kesinlikle piyasada cok yaygın olan 5ml lik şişe yüzünden, sanki 3 ml gibi duruyor bunda haklısınız. Ancak iki şişeyede alttan baktıgınızda şişenin iç hacminin daha geniş oldugunu anlayabilirsiniz ayrıca camına tırnagınızla vurdugunuzda da bu yeni şişelerin camının çok daha ince oldugunu görebilirsiniz sanıyorum ölçmeyenler için bile yeterli olur.

        Yorum


        • Bende parfümleri teslim aldım, tüm emeklerin için teşekkürler.


          Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

          Yorum


          • Bende kargomu teslim aldım hocam çok teşekkür ederim ☺

            Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

            Yorum


            • Fb jasminin notalarına bakıp, cocaini söylemişim herhalde yoksa bilsem tuberose u talep edermiydim

              Yorum


              • Mustafa hocam eline sağlık kargom çoktan geldi.

                Yorum


                • Hocam eline yüreğine sağlık.Aldım kargoyu.

                  Yorum


                  • Elinize sağlık kargoyu aldım teşekkürler

                    Yorum


                    • Mustafa hocam,elinize sağlık,kargoyu aldım,çok teşekkürler.

                      Yorum


                      • Herkese merhabalar iyi akşamlar, herkes bu splitte bir çok yeni parfüm deneme imkanı bulmuştur diye düşünüyorum işin aslı hepsini deneme imkanım olmadığı için herkesin ufak tefek aldığı kokular hakkındaki düşüncelerini okumayı çok isterim.Mesela ben markayı bile ilk kez splitte gördüğüm isabey sir gallahad parfümünü aldığım için çok mutlu oldum bu imkanı verdiği içinde mustafa hocama teşekkür ederim. Çok kaliteli temiz bir parfüm diye düşünüyorum açılışındaki çiçeksi notalar biraz feminen tarafa kaydırsada ortak kullanım içinde uygun.

                        Yorum


                        • cantona8
                          cantona8 Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Yorumlar cok degerli Parfumler hakkindaki...
                      İşleniyor...
                      X