Xerjoff - Alexandria II
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Subat 2019
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Tauer Acdd
Kaç parfüm denedim bilmiyorum yerine bir başka parfüm koyamadığım hiçbir kokuya benzetemediğim en özgün parfümlerden. Abisi Lddm'nin bir nebze daha perfermonslısı. En güzel kokan parfümün hangisi deseler kaçıncı sırada olur, genel beğenisi ne denli yüksek tartışılır ama iki kelimeyle tanımla deseler
_Asillik ve şuh_ bu parfümü tanımlama da ihtiyacım olan kelimeler olurdu.
- 18 beğenme
Yorum
-
Nicolai Patchouli İntense.
Elim sürekli gidiyor bu aralar.Tam bir atom bombası.4 fıs abartısız 1,5 gün tende.Katmanlı olması sürekli farklı bir yanını göstermesi uygun dozajla her mevsime uygun olması en büyük avantajları.Yine Chypre Palatin gibi (benzemeselerde) her döneme selam çakan yapısıyla çıtayı zirveye çıkarıyor.Tek kusuru bana göre açılışındaki yoğun biberli hava.Sardunya notasından sanırım.Burnu zorlamasada kokunun bütününe hakim.Kesinlikle tavsiye ediyorum.9/10
- 15 beğenme
Yorum
-
Guerlain Tonka Imperial
Geçen günlerde arkadaşıma yaptığımız bir alışveriş sonucu satıcı kişi sample olarak yollamış o şekilde kullanma fırsatım oldu. İnanılmaz leziz tatlılığı aşırıya kaçıp şurup havası yaratmayan gourmand gibi gourmand bir parfüm. Tarif etmem gerekirse kirazlı badem ezmesine tonka fasülyesi eklenmiş gibi kokuyor. Açılışı biraz feminen ama yarım saat sonra erkek kullanımına uygun hal alıyor. Ben çok beğendim şahsen, gourmand sevenlere şiddetle tavsiye ederim.
- 12 beğenme
Yorum
-
Bugün hafif bir parfümü denemek istedim Zara From Paris to New York açılışı tam bir kolonya ama alkolü dağıldıkdan yarım saat sonra çok güzel bir limon gelmeye başlıyor.
Pek aradığımı bulduğumu söyliyemem ama fiyat kalite açısından oldukça iyi. Sıcak yaz günlerinde imdada yetişebilir.Son Düzenleme özgüröz; 13-02-19, 15:30. Tarafından yapıldı.
- 10 beğenme
Yorum
-
Xerjoff Lira. Bu parfümü hemen iki kelimeyle anlatabilirim. Portakallı kek. Cinsiyeti olmayan bi parfüm. Vanilya ve karamel çok tatlı yapıyor kokuyu genel beğeniye de çok uygun olduğunu düşünüyorum. Genel olarak kadınların kullandığına denk gelsem de koklamayı sevdiklerimden.
- 12 beğenme
Yorum
-
The Merchant of Venice Sultan Leather,
Sandalağacı, safran, çiçeksi notalar ve sedirle harmanlanmış misk. Ve tabiki en başta deri(süet).. Safran ve meyve notaları Tuscan Leather'ı anımsatacak gibi olsa da parfüm genelde tatlı bir deri havasında.. Misk çok doğal ve güzel kullanılmış. Sanırım parfümü kurtaran da misk notasının kalitesi olmuş..
- 15 beğenme
Yorum
-
Dior Prive Cuir Cannage. Böyle törpüsüz animalik derileri nedense çok seviyorum. Ama şöyle bir durum var kesinlikle genel beğeniye uygun parfüm değil. Leather Oud, Cuir Cannage, Eau Noire gibi uç çalışmaları bulunan dior prive'ın ilk serisi bana göre gelmiş geçmiş en kaliteli Designer özel serisi.
- 13 beğenme
Yorum
Yorum