Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Subat 2019

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Bugün; Tom Ford Private Label.
    Yağmurlu ve soğuk İstanbul havasını görünce bunu kullanmalıyım diye düşündüm. Türk kahvemi yudumlamadan evvel aldığım duş ve yaptığım ütü sonrası ofis ortamındaki toplantım ve seçmiş olduğum kıyafetler de ancak Tom Ford Private Label ile uyum sağlar ve ancak böyle bir ''event'' bu parfümü kaldırır/taşır demiştim...
    Çok isabetli bir seçim oldu. Takribi bir aydır yıkanmayan kot pantolon, siyah t-shirt, deri ceket ve Crocs tuvalet terliklerime eşlik eden iç çamaşırlarımda da TF PL vardı. Bir hafta önce sıktığım TF PL iç çamaşırlarımda kalmış ve bu muhteşem olmuştu çünkü kullandığım parfümler gibi iç çamaşırlarıma da özen gösterir 2-3 haftada bir değiştiririm. Bir hafta sonra bile parfümün kokusunun geliyor olması sebebi ile 48 fıs yerine 2 fıs attım çünkü dekantım bitmek üzereydi...
    Evden çıkmadan KARIM ve Oğlum beni iltifat yağmuruna ve öpücüklere boğup bunu imza parfümün yap Adam / Baba dediler tamam dedim. Asansörde karşılaştığım apartman görevlimiz beni ellemek ve dokundurmak suretiyle taciz etti ve bununla beraber istasyona yürürken yolda 4 erkek ve 1 kadın parfümümün ismini sordular... Gururla Tom Ford Private Label dedim sonra da teşekkür edip açığını alacaklarını söylediler.
    Toplu taşımada TF PL bana çok geniş bir özel alan yarattığı ve toplantı sonunda da kovulduğumu öğrendiğim için diyebilirim ki bu parfüm toplu taşımaya ve ofis ortamına uygun değilmiş ancak çok güzel ve doğal kokusu buna yeter!!! Notalarına Fragrantica'dan bakmıştım ve gerçekten aynı notalarındaki gibi seksi, cüretkar ve güzel kokuyor çünkü doğal ve pahalı bu yüzden böyle.
    Sıcak havalarda ve ofisi olmayan sanayideki deneyimlerimde ise önce mesai arkadaşlarım sonra da bölüm şefi ile patronum bana yürümüşlerdi çünkü çok seksi. Dolayısı ile Tom Ford; mevsim gözetmeksizin ofis ve toplu taşıma haricindeki her alanda yarı yolda bırakmaz...
    Uygun fiyatlı bir split olursa kesinlikle 5ml. daha alacağım çünkü şişeli alınca retro-vintage ayağına 2.3 katı fiyatına başkalarına iteliyorum. Bütün parfümseverlere tavsiye ediyorum çünkü Tom Ford Private Label her erkeğin dolabında bulunması gereken cesur, edepsiz, erkeksi, vahşi, minimalist, beyefendi, freş ve yumuşacık bir kadın parfümü. Umarım reformüle olmaz ve piyasadan kalkmaz çünkü çok kalıcı.

Yorum

• İlyas
      İlyas Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Hocam bahsettiğiniz kokunun ne olduğunu çözemedim.Jovoy olmasın? Makedon matrai

• protectedsugar
      protectedsugar Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Bence Civet dö Kooray Khan :-)

• İlyas
      İlyas Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Çarşı-pazar karışmış gibi geldi

• afnan supremacy

Yorum

• Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	132.0 KB
ID:	110379

Yorum

• Amouage Reflection Man, reformülasyon kurbanı mı, yoksa umman uk farklılığı mı bilemiyorum, ilk kokladığımdaki etkiyi alamıyorum

Yorum

• JPG Le Male, vintage arayışım devam etsede bu süre içinde elimdeki dekant ile beni 4-5saatlik süre boyunca idare eden dekantimla bugün geçineceğim.

Yorum

• Frederic Malle Carnal Flower

Yorum

• Kemi Aqua Regia

Yorum

• Dior Feve Delicieuse

Yorum

• Tom Ford TV

Yorum

• jjkl

Yorum

• Amouage Opus V