Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Subat 2019
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Pdm Carlisle. İlk olarak Harrods exclusive olarak çıkıp daha sonradan dağıtım ağı genişlemiş bir parfüm. Tatlımsı ama dolgun hoş bir odunsu. İçinde tütün olmamasına rağmen bir tütün parfümü izlenimi oldu bende. Performansı oldukça iyiSon Düzenleme matrai; 24-12-18, 23:41. Tarafından yapıldı.
- 16 beğenme
Yorum
-
Salvatore ferragamo White Mimosa..İtalyan aksesuar üreticisinin Tuscan Scent serisinden çıkan, adı pek anılmayan ama her kullanımımda büyük keyif aldığım unisex kullanıma uygun vanilyanın gurme hazzı verdiği hafiften tütün havası aldığım çiçek bahçesi
- 16 beğenme
Yorum
-
Denemeniz için adres yazmanız yeterli Lagerfeld
-
F.essence oud Öncelikle çok teşekkür ediyorum. İnanın kargoya kadar yorulduğunuza değmez. Koklamış kadar oldum zaten cömert davranışınız ile. Bi' şekilde mağazanın birinde yakalar denerim ben onu.
Eksik olmayın, keyfini sürün o bahçenin, bol teşekkürler.
-
Rica ederim Lagerfeld ben teşekkür ederim temenniniz için
-
Bois 1920 Oro. Meyvemsi deri parfümü olarak özetleyebilirim. Açıklanan notalarında oud da var ama pek baskın değil galiba. Genel olarak konforlu buldum kokusunu. Eşim benden daha fazla beğendi sanırım. Parfümün bazı notalarını çok çabuk keşfettiğini görünce ben de sevindim tabi😄
- 14 beğenme
Yorum
Yorum