l'erbolario dolcelisir. Ambre narguile'nin daha performanslı ama daha ucuz versiyonu.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Subat 2019
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Tom Ford Ombre Leather.. Açılışı biraz sert bir deri ile yapıyor ancak zamanla yumuşuyor, Tuscan Leather veya Oro gibi kuru bir deri akoru yok, daha yumuşak ve kullanılabilir, tarçın hafif tatlılık katmış ama Craquele kadar da tatlı değil, bence tam kararında. Günlük kullanıma uygun, maskulen ve lüks kokan bir parfüm, ben beğendim.
- 18 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ali kayhan View PostTom Ford Ombre Leather.. Açılışı biraz sert bir deri ile yapıyor ancak zamanla yumuşuyor, Tuscan Leather veya Oro gibi kuru bir deri akoru yok, daha yumuşak ve kullanılabilir, tarçın hafif tatlılık katmış ama Craquele kadar da tatlı değil, bence tam kararında. Günlük kullanıma uygun, maskulen ve lüks kokan bir parfüm, ben beğendim.
- 8 beğenme
Yorum
-
- 15 beğenme
Yorum
-
Memo Paris - Eau De Memo
https://www.fragrantica.com/perfume/...emo-44229.html
Güzel bir yazlık
Genel beğeni kokusu
- 9 beğenme
Yorum
-
Areej Kohi Noor, Açılışta yoğun ve doğal miskten başka bir nota algılanmıyor. Doğal miskin güzel kokması için epey bir beklemek gerekiyor. Hala bekliyorum...
- 19 beğenme
Yorum
-
- 14 beğenme
Yorum
-
Teşekkür ederim hoşbulduk. Geç de olsa hatırlamanıza sevindim Herod )
-
Birileri de davetiye gönderecekti arayacaktı sevgili F.essence oud kardeşim
Ayrıca aklımdaydı herzaman tam yazacağım zaman bir aksilik oldu geç olsun güç olmasın
-
Eyvallah şaka yapıyorum abi sağolasın darısı başına Düğün telaşı falan derken davetiyeyi unuttum aman zaten sen de gelmezdin ) haftaiçiydi o yüzden
-
Cocaine kullandım bu havada muhteşem oldu kandırırsam birilerini kesin alicimİnsanın ruhu kokularıdır...
- 16 beğenme
Yorum
Yorum