Saf maskülen ve hiç tatlılık barındırmayan bir başyapıt - Terre dhermes edt (Kokusunu ben beğeniyorum ama sanırım biraz yaş isteyen parfümlerden yaşım 28 bazen bana ağır kaçıyor gibi geliyor)
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Subat 2019
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Uzun zamandır kullanmıyorum diye dekanttan 3 fıs PdM Oajan sıktım sıkmaz olaydım tatlılıktan başım ağrıdı resmen
- 13 beğenme
Yorum
-
parfümlerde hafif tatlılık iyi oluyor hocam ama bazı popüler parfümler neredeyse şekerli denebilecek kadar tatlı ve sıkıcı. mesela ben dhi parfümünün genelin aksine açılışını seviyorum kurudukça parfüm toz vanilya gibi tatlılaşıyor ve itici olmaya başlıyor. umarım bir an önce tatlı parfüm furyasından kurtulur parfüm sektörü
-
Comme Des Gracons - Luxe Champa
https://www.fragrantica.com/perfume/...tte-22354.html
murrjm hocamdan almış olduğum şişeden kendime ayırdığım 5 ml dekant geçti elime
ilk sıktığınız anda gücüyle sizi sarıyor champa çiceği aklınızı başınızdan alıyor
genel durumu çicek kokusu diye tabir edilebilir ama gücü gerçekten çok başarılı
- 12 beğenme
Yorum
-
Garip bir dumansılığı da mevcut, garip bir şekilde sigara külünü andırıyordu. Farklı yapıtlardan...
-
CDG markasını zaten her ürünüyle ayrıkırıyı zorlayan ve iddasını konuşturan bir markadır
Cdg 2 ( gümüş şişe ) gerçekten harika bir koku şişe tasarımı aykırı olma iddasını kanıtlıyor
Cdg black ve blackpeper diğer aykırı kokuları
Cdg amazingreen en güzel çimen kokusu ( deneyebildiklerimin içinde )
Luxe champa unisex diyemem ama o kadar çok koku deneyen biri için kokuların cinsiyet ayrımı kavramı bitti bende
Kadın parfümü sıkıp keyfini çıkartabiliyorum ve kendimce yorum yapıyorum
-
İnitio Oud For Greatness deneyip,kullanma imkanı buldum.
Buram buram ve çok boğucu olmayan yayılımda.Neyseki markanın birçok parfümünde yer alan sentetikliği daha az aldım.Ben beğendim ve alınacaklar listeme girmiş bulundu.İnitioların şişe tasarımlarını zaten beğeniyordum bundaki motifler tam koleksiyonluk olmuş.
- 14 beğenme
Yorum
-
Parle Moi de Parfum - Chypre Mojo
Paçuli yaprağına sarılı bi' bardakta mango kokteyli düşünün. Kenarında da bi' dilim taptaze bergamot dilimi.
Tropikal, topraksı, enerjik...Doğru orantılı olarak huzurlu.- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
- 14 beğenme
Yorum
Yorum