Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Nishane Yılbaşı Hediyesi

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Kimler kazandı belli mi

Yorum

• Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Kendilerinden adres bilgilerini forumdan özel mesaj yolu bekliyorum

Yorum

• Çok şanslı değilimdir ama gerçekten yeni yıl sürprizi oldu bu
        Nishane ve Altuğ hocama Çok teşekkür ediyorum.
        Ayrıca kazan diğer arkadaşlarıda tebrik ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        Son Düzenleme Cakcetin; 23-12-18, 00:33. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Serhat Suakıtıcı
          Serhat Suakıtıcı Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          tebrikler Cüneyt hocam

• F.essence oud
          F.essence oud Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Kardeşim buraya da yazayım dedim. Güzel günlerde kullan, şansın bahtın hep açık olsun

• Kazanan arkadaşları tebrik eder güzel günlerde diledikleri gibi kokmalarını temenni ederim
        Emeği geçen, aracı olan herkesin emeğine ve yüreğine sağlık.
        Firma sahiplerine de ayrıca teşekkür eder bol cirolu yeni yıllar dilerim..
        Sonuç ne olursa olsun tatlı tatlı heyecanlanmak güzeldi.

Yorum

• benimde hayatımda ilk kazandığım hediye heralde nishane ve Altuğ beye emeği için teşekkürler.

Yorum

• Altuğ hocam emeklerin için sana ve katkıları için Nishane Murat ile Mert Beyler'e çok teşekkürler.
            ​​​​​​Kazanan arkadaşlarımıza da tebrikler

Yorum

• Kardeşim tebrik ediyorum çok sevindim Cakcetin

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: İlyas
                Kardeşim tebrik ediyorum çok sevindim Cakcetin
                Kardeşim sağolasın varolasın bende seni tebrik ediyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Normalde çok şanssız biriyim küçük kardeşim daha şanslı o yüzden bu tarz hediye kazanma durumlarında onun adına onun şansına diyerek başvururlar Banada dediler sana çıkmaz şansını zorlama okadar kişi içinden Şansım yaver gitti umarım 2019 senesi hepimiz için böyle şanslı geçer. Burdan tüm emeği olan kişi ve kurumlara teşekkürümü iletiyorum. Nişhane'nin gözümdeki Türk markası ise iyi olmaz algısını kıracağını umuyorum.Tekrar tekrar teşekkür ederim.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: baboli1907 View Post
                    Normalde çok şanssız biriyim küçük kardeşim daha şanslı o yüzden bu tarz hediye kazanma durumlarında onun adına onun şansına diyerek başvururlar Banada dediler sana çıkmaz şansını zorlama okadar kişi içinden Şansım yaver gitti umarım 2019 senesi hepimiz için böyle şanslı geçer. Burdan tüm emeği olan kişi ve kurumlara teşekkürümü iletiyorum. Nişhane'nin gözümdeki Türk markası ise iyi olmaz algısını kıracağını umuyorum.Tekrar tekrar teşekkür ederim.
                    Öncelikle tebrik eder ve güzel dilekleriniz için teşekkürler. Tıpkı diğer başarılı Türk markaları gibi özellikle de kendini fazlasıyla kanıtlamış Nishane'nin,denemenizle birlikte ne seviyede olduğunu görmek sizi fazlasıyla gururlandıracaktır.Keyifle kullanmanız dileği ile.

Yorum

• Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. İyi günlerde kullanın, yeni yılda da şansınız, bahtınız açık olsun. Emeği geçenlere, katkı sağlayanlara Teşekkürler.

Yorum

• Benide eklermisiniz✋️

Yorum

• Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum..Güzel günlerde kullanmaları dileğiyle...

Yorum

• Kazanan arkadaşlar tebrikler.. Emeği geçenlere teşekkürler.. Gayet heyecanlı bir süreç oldu

Yorum

• Çok güzel oldu kazananları tebrik ediyorum (:

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

İşleniyor...
                              X