Kimler kazandı belli mi
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Nishane Yılbaşı Hediyesi
Çökme
X
-
Çok şanslı değilimdir ama gerçekten yeni yıl sürprizi oldu bu
Nishane ve Altuğ hocama Çok teşekkür ediyorum.
Ayrıca kazan diğer arkadaşlarıda tebrik ediyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiSon Düzenleme Cakcetin; 23-12-18, 00:33. Tarafından yapıldı.
- 10 beğenme
Yorum
-
Normalde çok şanssız biriyim küçük kardeşim daha şanslı o yüzden bu tarz hediye kazanma durumlarında onun adına onun şansına diyerek başvururlar
Banada dediler sana çıkmaz şansını zorlama okadar kişi içinden
Şansım yaver gitti umarım 2019 senesi hepimiz için böyle şanslı geçer. Burdan tüm emeği olan kişi ve kurumlara teşekkürümü iletiyorum. Nişhane'nin gözümdeki Türk markası ise iyi olmaz algısını kıracağını umuyorum.Tekrar tekrar teşekkür ederim.
- 4 beğenme
Yorum
-
Öncelikle tebrik eder ve güzel dilekleriniz için teşekkürler. Tıpkı diğer başarılı Türk markaları gibi özellikle de kendini fazlasıyla kanıtlamış Nishane'nin,denemenizle birlikte ne seviyede olduğunu görmek sizi fazlasıyla gururlandıracaktır.Keyifle kullanmanız dileği ile.Orjinal yazı sahibi: baboli1907 View PostNormalde çok şanssız biriyim küçük kardeşim daha şanslı o yüzden bu tarz hediye kazanma durumlarında onun adına onun şansına diyerek başvururlar
Banada dediler sana çıkmaz şansını zorlama okadar kişi içinden
Şansım yaver gitti umarım 2019 senesi hepimiz için böyle şanslı geçer. Burdan tüm emeği olan kişi ve kurumlara teşekkürümü iletiyorum. Nişhane'nin gözümdeki Türk markası ise iyi olmaz algısını kıracağını umuyorum.Tekrar tekrar teşekkür ederim.
- 1 Beğen
Yorum
Yorum