Amouage: Jubilation; Gift of Kings
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralık2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Nishane Pachouli Kozha, Açılış bal ve deriden gelen hayvansallık özellikle bal ile birleşen ylang-ylang ın kremsi yapısı ve sümbülün ve papatyanın buruk çiçeksiliği alkollü bir içecek tadında tatlı bir kokuyla oluyor. Sakinleşme başladığında alkol tadı geri plana çekilerek tütsü ve karabiberden gelen baharat karışıma derinlik vermekte. Parfüm tamamen oturunca paçulinin en başından beri parfümün ana ekseninde olduğunu ve arkalarda gizli kaldığını hissediyorsunuz. Tatlı, tütsülü kremsi bir paçuli yorumu. Ancak deri ve baldan gelen hayvansallıkla her zaman sert bir parfüm. Şakası olmayan ciddi bir yorum. Güçlü performans yayılım kalıcılık üst seviye...Son Düzenleme ali; 28-11-18, 13:34. Tarafından yapıldı.
- 22 beğenme
Yorum
-
Hocam yorumlarını çok kıymetli buluyorum severek ve bilgilenerek takip ediyorum...
-
kuzukardes Üstadım teveccühünüz. Çok teşekkür ederim. Sizin varlığınız da çok kıymetli..
-
Orjinal yazı sahibi: kuzukardes View PostMogadess Maria L
Çok güzel ama bende yaz akşamı deniz kenarı sahilde kullanılacak kanaatı uyandırdı
baharat ve özellikle tarçın sevenlere...
ortalama kalıcılık oldu bende
yüksek silajda bonusu...
Yaz aylarına uygun olduğuna dair kanaatimi KIŞ için daha uygun gibi geldi şeklinde değiştirmek istiyorum.
Gün içinde sıcak bir aura oluşturdu bende..
Jüri ilk kanaatimi kayda almasın..
- 11 beğenme
Yorum
-
Unique'e Luxery - Chypre Toscana
Beklentinin üzerinde bir koku güzelliği ve fark edilirlik . Tom Ford Tuscan Leather tarzı ğuzel bir alternatif oldu.
Diğer parfümü U.L izmir de parfümü sıktıktan bir müddet sonra feminenlesen bir yapısı vardı.Bu parfümde ise tam tersi masculenlik ön safhada.
- 19 beğenme
Yorum
Yorum