Sabah Hermes Terre Fraiche. Akşam Mercedes Benz Le Parfum. Meyveli Tuscan leather tadında. Genel beğeniye daha uygun bir deri parfümü.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralık2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Günaydın öncelikle acqua di parma mandorlo di sicilia tatlı ve sıcak bir parfüm hoş bir vanilya ve badem baskın sıcak fırından cıkmış kek gibi her mevsime uyar dozajında ise soguk havalara daha cok yakışıyor )
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her Kalp İçindeki Çiçeğin Kokusunu Verir.
- 8 beğenme
Yorum
-
Frederic Malle Musc Ravegeur , yani yikici misk bunun neresinde cozemedim bi turlu fakat sabah sogugunda evden cikar ayak siktigim 7 fis resmen beni ve kokuyu alan arkadaslarimi mest etti . Mukemmel bi oryantal ilk defa bukadar detayli inceledim bu kokuyu . Girisdeki vanilya enfes devaminda gelen vanilyada surekli degisim halinde destekleriyle . Geri planda misk var ama ben misk’im seklinde degil , destekciyim arkadas diyo .
Para kokuyosun diyen , zengin kokuyosun diyen diger erkek kokularindan farkli bi kokusu var diyen arkadaslarim oldu .
Tam zamani simdi oryantallerin bu soguklarda . Hele boylede guzel oldugunda sicacik kaliteli sanki ozel bi battaniye gibi sariveriyo .
- 11 beğenme
Yorum
-
- 7 beğenme
Yorum
-
Boucheron Jaipur Homme. Klasik modern.. Herod hocam kullandıkça seni anıyorum. Tekrar teşekkürler.
- 11 beğenme
Yorum
-
Vertus Vanilla Oud.
Reçineli bir havada asla zorlamayan yumuşak oud ve kocaman vanilya.
Bugüne kadar kullandığım bir çok parfümünden bir şeyler hatırlatan kokusunu beğendim.
Serin sonbahar günlerine çok yakıştı.
- 9 beğenme
Yorum
Yorum