Dior homme parfüm
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralık2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Molinard - Patchouli Intense
Bana uzak bi' paçuli yorumu.
Angel'ın yıldızları altında gizlenirken kendi odunsuluğunun karanlık tarafına vurgu yapmaya çalışıyor. Özgün olmaya çalışmış ama o mavi yıldızın gölgesinden pek çıkamamış.
Bu zaman için fazla gurme, geçmiş zaman için ayarında bi' oryantal olabilir. Tatlılık oranı benim tahammül sınırlarımı aşıyor ve paçuliye odaklanamıyorum dolayısıyla derine inemeden noktalıyorum.
Angel daima uzak durduğum fakat saygı duyduğum bi' çalışma. Molinard onun parıltısını üzerinde taşıdığı için hak ettiği saygıyı veriyorum ve yavaşça kokular diyarı dolabındaki yerine kaldırıyorum.
- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
- 14 beğenme
Yorum
-
- 10 beğenme
Yorum
-
Profumum Roma Battito d’Ali.Denenmeye değer. Bu marka Türkiyeye kesinlikle getirilmeli. Hafta boyunca 6-7 kokusunu denedim. Gerçekten hoş çalışmaları var. Bir de yüzde 43 esansla üretildiğini düşünürsek en azından kalıcılık-farkedilirlik problemi yaşatmaz.
- 11 beğenme
Yorum
-
Sabah bileğime 2 sprey Timbuktu sıktım. Timbuktu, tütsü özelime yarattı Doğal tütsülerimden bir tane yaktım. Aldığım yer, Ejderha Tütsüsü olarak isimlendirmiş. Tarçın çok baskın, net hissediliyor. Yakmadan önce de tarçın kokuyor. Çubuk rengi ve tipi de tarçına benziyor. Bir an acaba tarçın mı gönderdiler demedim değil Tarçın kaynaklı olarak bir vanilya, kiraz hissi yaratıyor. Tatlı-odunsu bir havası var. Harika bir şey Su bardağı ile hafiften üstünü kapattım, dumanı içine hapsettim. Koklayınca, Pure Havane benzeri gourmand bir koku geldi Kafamda bir hafiflik, bir bulutların üzerindelik, hoş Timbuktu koklayınca da aynı hisleri yaşıyorum. Zaten tütsü merakım da Timbuktu dan sonra başladı Eğer ilgilenenler varsa öneriye epey açığım
1 Photo
- 12 beğenme
Yorum
Yorum