Chypre Palatin
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralık2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Tom Ford Rive D'ambre, yazlık bir koku olmasına rağmen kış aylarında da çok iyi sonuç aldım. Portakal, turunçlar... kış meyveleri olduğu için midir bilemiyorum ama soğuk havayla çok uyumlu oldu ve yazın biraz bayan ve parfüme fanta hissi veren amber ve baharatlar bu havalarda parfüme sıcaklık katıyor. Parfümün turunçgillerden gelen doğallığı ağız sulandıracak cinsten, amberli ve baharatlı yapısı ise içinizi ısıtıyor. Parlak, lezzetli, freş aynı zamanda sıcak bir parfüm oldu bu soğuk günlerde.
Şunu da ekleyeyim soğukta konyak notası daha ön plana çıkıyor yaza göre parfüm fantadan kokteyle dönüyor...Son Düzenleme ali; 08-12-18, 13:38. Tarafından yapıldı.
- 15 beğenme
Yorum
-
Performans yüzünden şişeli alınacak bir parfüm değil kesinlikle. Uygun fiyata split denk gelirse alınabilir.
-
ali Yaz aylarında ve özellikle nemli havalarda en cılızların bile coştuğunu deneyimledim. Bazı kokulara istediğini vermek gerekiyor.
Kış içinse kokusuz nemlendiriciler ile performans arttırılabilir aklında olsun. Güzel koku ziyan olmasına içim el vermiyor.
-
Bugün bir katmanlama yapayım istedim. Hava İstanbul'da güneşli ve soğuk. Gömlek ve kazağın altında Chopard Casmir, üstte de Thierry Mugler Pure Havane var. Çok baygın bir kombin olacağını düşünenler olabilir fakat hem Casmir'deki hem de Pure Havane'daki buruk tatlar (paçuli, tütün) nedeniyle, yine Kış Güneşi konseptine uygun bir katmanlama olduğunu hissettim. Tabi genelde hissettiğimiz şeyler bizim içsel dünyamız ve hayata bakış açımızla yakından ilgili olduğu için, nasıl bir tat almak istediğimize aslında biraz da kendimiz karar veriyoruz. Sonuç olarak, haftasonu yarı spor giyimine çok abiye kaçmayan, dışarıda vakit geçirecek biri için ideal, tatlı, sıcak ve aromatik bir karışım olduğu görüşündeyim.
- 14 beğenme
Yorum
-
Yaklaşık 6-7 yıl önce Nivea nın sprey deodorantını kullanırken kokusunu çok beğenir ve keşke parfümü olsa derdim.
Bugün benzer kokuyu Maison Francis Kurkdjian: Masculin Pluriel eserinin başlangıcında hissettim. EDT formunda ve Lavanta, vetiver ve paçuli ön planda kendini gösteriyor...
- 13 beğenme
Yorum
-
Zara Fields at Nightfall;
Fırından yeni çıkmış, üzerine pekmez sürülmüş, sıcacık, yumuşacık tam karabuğday ekmeği. Kızıl Jeux de Peau...Ezginin Günlüğü’nün ‘Aşk Zamanı’ albümü dijital platformlar ve müzik marketlerde! Apple Music: https://apple.co/2HDVYHQ iTunes: https://apple.co/2HDVYHQ Spot...
- 10 beğenme
Yorum
Yorum