Dior Homme Intense
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Orjinal yazı sahibi: orcun1993Nishane Colognise
cologne demek bu parfume hakaret olur adinin parfumu degil
kesinlikle bir EDP
RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 2 beğenme
Yorum
-
Yerden yere vurulacak bir parfüm asla değil doğal bir kokusu var bana göre
2.olarak eau de cologne olduğuna bakmayın cologne formatın algılarını bu parfüm yıkar
gerçekten çok kalıcı ve kendine özgü bir parfüm olduğunu düşünüyorum
2.şişeyi almadığım için pişmanım o derece
-
Benim için artık Dior Homme Sport bitmiştir..sadece Nishane Colognise var; çünkü başlangıcı süper limon...kalp notası çok güzel YSL -Rive Gauge ve Guerlain Vetiver..bitişi hele çok hoş..
-
Yazlik kokularla pek aram olmasa da cok begendim Colognise'yi.Pek elestirilecek tarafini bulamadim gayet dogal kokan ve yazlik bir kokudan bekledigimden cok daha iyi performans aldigim bir parfüm.
-
Hermes - Le Jardin de Monsieur Li
Şu basit karışımın söylediği şarkıyı dinlemek enfes.
Bembeyaz yaseminlerin ortasında yeni kesilmiş mandalinaların kokusu en doğal haliyle içinizi serinleten naneyle birleşirse, oturup gözlerinizi kapatıp hayallere dalmaktan başka şansınız yok. Olmasın da zaten.
3 notaya öyle bi' can vermiş ki Ellena, aynı anda hepsini tüm zarafetleriyle koklayabiliyorsunuz.
İster Fransa kırsallarında yeşile uzanın ister bi' sahil kasabasında gün batımını Pina Colada eşliğinde izleyin... Nasıl yaparsanız yapın ama bi' şişe alın, dolaba koyun.- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
- 11 beğenme
Yorum
-
Estee Lauder Sensous Nude;
İlk önce yemyeşil, koyu yeşil, nemli ve acı tuzlu su yosunlarının aromatik duruşu ile açılışı yapan koku, kısa süre sonra sıcak sarı kumlar, bol güneş ışığı ve yarı tatlı hindistancevizi yağı ile beni Botafogo Körfezi’nin yabani plajlarına daha ziyade kayalıklarına götürüyor. Hemen ardından L’Artisan Premier Figuier Extreme adına çok dakikalık saygı duruşu ile beraber baharatlı tarafı baskın kremsi yönü çekingen vanilyalı Sandal ile miske geçen çalışma; ortalama kalıcılığı ve naif yapısı ile benden tam not almayı başarıyor.
Takip edebildiğim 4 veya 5 farklı ancak iç içe geçerek birbiri kırmadan destekleyen fazlar ile yine birkaç farklı parfüm deneyimini bana ortalama üstü kalitede sunması ve bununla beraber zaman-mekan / ortam-kişi oyunlarını başarı ile gerçekleştirmesi, kendisi ile ciddileşmemi sağladı.
Öyle ise olsun. 10/10.
- 11 beğenme
Yorum
-
- 10 beğenme
Yorum
-
Mancera Aoud Lemon Mint dunden beri test surusundeyim kalicilik isteyenler icin muhtesem parfum uyuyup kalkiosunuz denize girip cikiosunuz hala kokuo. Ofansif degil cok fazla, koku guzelligi eh iste.
RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 8 beğenme
Yorum
Yorum