Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Dior Homme Intense

Yorum

• Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	71.5 KB
ID:	84735

Yorum

• Bleu Chanel forever...
        çanakkale asos tan slmlr
        İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Nishane Colognise
          cologne demek bu parfume hakaret olur adinin parfumu degil
          kesinlikle bir EDP

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: orcun1993
            Nishane Colognise
            cologne demek bu parfume hakaret olur adinin parfumu degil
            kesinlikle bir EDP
            Cok Merak ediyorum bu parfumu bazilari yerden yere vurmus bazilari goklere cikarmis.

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• orcun1993
              orcun1993 Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Yerden yere vurulacak bir parfüm asla değil doğal bir kokusu var bana göre
              2.olarak eau de cologne olduğuna bakmayın cologne formatın algılarını bu parfüm yıkar
              gerçekten çok kalıcı ve kendine özgü bir parfüm olduğunu düşünüyorum
              2.şişeyi almadığım için pişmanım o derece

• protectedsugar
              protectedsugar Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Benim için artık Dior Homme Sport bitmiştir..sadece Nishane Colognise var; çünkü başlangıcı süper limon...kalp notası çok güzel YSL -Rive Gauge ve Guerlain Vetiver..bitişi hele çok hoş..

• F.essence oud
              F.essence oud Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Yazlik kokularla pek aram olmasa da cok begendim Colognise'yi.Pek elestirilecek tarafini bulamadim gayet dogal kokan ve yazlik bir kokudan bekledigimden cok daha iyi performans aldigim bir parfüm.

• Mfk aqua vitae. Biraz daha maskülenlik arıyor burnum hala bu parfümde. Rafine havası ve leziz bir limon kullanımı var.

Yorum

• Hermes - Le Jardin de Monsieur Li

Şu basit karışımın söylediği şarkıyı dinlemek enfes.

Bembeyaz yaseminlerin ortasında yeni kesilmiş mandalinaların kokusu en doğal haliyle içinizi serinleten naneyle birleşirse, oturup gözlerinizi kapatıp hayallere dalmaktan başka şansınız yok. Olmasın da zaten.

3 notaya öyle bi' can vermiş ki Ellena, aynı anda hepsini tüm zarafetleriyle koklayabiliyorsunuz.

İster Fransa kırsallarında yeşile uzanın ister bi' sahil kasabasında gün batımını Pina Colada eşliğinde izleyin... Nasıl yaparsanız yapın ama bi' şişe alın, dolaba koyun.
              - Stop the car...
              - What ?!
              - Stop the fuckin' car!

Yorum

• Estee Lauder Sensous Nude;
                İlk önce yemyeşil, koyu yeşil, nemli ve acı tuzlu su yosunlarının aromatik duruşu ile açılışı yapan koku, kısa süre sonra sıcak sarı kumlar, bol güneş ışığı ve yarı tatlı hindistancevizi yağı ile beni Botafogo Körfezi’nin yabani plajlarına daha ziyade kayalıklarına götürüyor. Hemen ardından L’Artisan Premier Figuier Extreme adına çok dakikalık saygı duruşu ile beraber baharatlı tarafı baskın kremsi yönü çekingen vanilyalı Sandal ile miske geçen çalışma; ortalama kalıcılığı ve naif yapısı ile benden tam not almayı başarıyor.
                Takip edebildiğim 4 veya 5 farklı ancak iç içe geçerek birbiri kırmadan destekleyen fazlar ile yine birkaç farklı parfüm deneyimini bana ortalama üstü kalitede sunması ve bununla beraber zaman-mekan / ortam-kişi oyunlarını başarı ile gerçekleştirmesi, kendisi ile ciddileşmemi sağladı.

Öyle ise olsun. 10/10.

Yorum

• Git

Yorum

• Click image for larger version

Name:	C5D10EFD-15E5-4A44-85D0-BF10C0CF56F0.jpeg
Views:	216
Size:	842.4 KB
ID:	84756 Jo Malone Tuberose Angelica ve Serge Lutens Baptème du feu
                    https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

• Creed SMW.

Yorum

• Amouge Lyric man kullandıkça sever miyim ilerde bir bağ kurabilir miyiz bilmem ama şimdilik beklentimin altında kaldı. Denemeye devam..

Yorum

• Ul Chypre Toscano

Yorum

• Mancera Aoud Lemon Mint dunden beri test surusundeyim kalicilik isteyenler icin muhtesem parfum uyuyup kalkiosunuz denize girip cikiosunuz hala kokuo. Ofansif degil cok fazla, koku guzelligi eh iste.

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• ASQ Al Fanar. Ciltte uzun süre kalıyor ama yayılımı zayıf. Kolumu yaklaştırmadan hissedemiyorum. Tefarik ve miskin kattığı kirli rayiha bergamotla hafifletilmiş. Ben beğendim. Doğal koktuğunu düşünüyorum.

Yorum

İşleniyor...
                              X