Orjinal yazı sahibi: Balzamik Sirke
View Post
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2017
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 5 beğenme
-
Selamlar sevgili cantona8. Black benim için özel ancak çok da büyütülmemesi gereken kokulardan bir tanesi. Senin de bahsettiğin gibi karabiber ve yanık bir takım şeylerin baskın olduğu bir çalışma ancak alt tonlardan gelen deri, katran ve hafif yumuşaklık sağlayan meyan kökü asıl derinliği sağlıyor gibi. Aynı yumuşak ve sıcak meyan kökü hatta belki de bolca ölmez çiçeği, tavsiyende görülen Luxe Patchouli'yi klasik bir silhat parfümü olmaktan çıkaran öğeler ve Luxe Patchouli bilinmeyen hazinelerdendir Önerin için çok teşekkür ederim ancak o sınıfta kendisini ne yazık ki tercih etmiyorum. Benim tercihlerim; eğer meyankökü, ölmez çiçeği ve silhat eksenli kokulardan ilgini çekiyorsa muhakkak denemelisin: Annick Goutal Sables, Parfum d'Empire Fougere Bengale, Histoires de Parfums 1740 ve özellikle Miss Dior EdT Originale. Sevgilerimle, hoşçakal
-
Sables ve 1740 i Medea hocam sayesinde keşfetmiştim.. kendisi bu tarz parfumlerde derinlemesine tecrubelidir. Tanisaniz muhabbetin 2. paragrafindan itibaren anlarsiniz
Degerli yorumlariniz icin tesekkur ediyorum. Sanirim iyi ve bilgili bir parfumsever ile tanistim
Siz de hoscakalin.Son Düzenleme cantona8; 18-04-17, 23:18. Tarafından yapıldı.
-
Medea Bey'in yazılarını ve değerli yorumlarını da ilgiyle takip ediyorum ve sanıyorum ki hemen hemen aynı jenerasyondan, aynı ekolden geçmişiz ikimizde ve tahminimce yakın yaşlarda olduğumuz anlaşılıyor Nadir de olsa yazılarını takip etmek güzel ve sohbet etmeyi çok isterim. Lakin Altuğ gibi ve anlıyorum ki sizin gibi dolu parfüm severler ile kelam etmek hoş bir tecrübeye işaret eder. Umarım buradan ve denk düşürebilirsek eğer Istanbul'da iseniz yüz yüze paylaşımlarda bulunabileceğimize inanıyorum. Görüşmek üzere
-
Bu sabah yine favorilerimden Kinski kullandım, dönüşümde ise Avant garde kullandım bu kokuyu üzerimde ilk defa deniyorum benim tenimde çok iyi durdu şu an halen hissediyorum yaklaşık 5 saat oldu. Benzetebildiğim bir koku yok şu ana kadar. Gün boyu hissetmek için 5-6 defa sıkmak gerekir kokunun bir tık daha performansa ihtiyacı var sanki
- 6 beğenme
Yorum
-
- 6 beğenme
Yorum
Yorum