Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2017

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Orjinal yazı sahibi: Balzamik Sirke View Post
    Herkese merhaba arkadaşlar;

Bugün Comme des Garçons Black kullandım. Hali hazırda 2 Man ve Wonderwood bulunduran biri olarak söyleyebilirim ki Black, bu ikisinden daha cesur, derin ve şaşırtıcı ancak diğer iki çalışmanın da sınırlarından kaçamamış yani herhangi bir parfümsevere daha doğrusu Comme des Garçons markasına aşina olan bir parfümsevere Black'i hiçbir şey söylemeden koklatsak bunun bir Comme des Garçons parfümü olduğunu bilecektir. Bana hatırlattıkları; mıknatıslı kapaklar ile her birinin kimyası bozulan Amouage'lerden Memoir Man ve ağaçsı/dumansı kompozisyonlardan kullanmaya cesaret edemediğim ya da bana çok fazla gelen Naomi Goodsir Bois d'Ascese oldu. Şöyle söyleyebilirim ki Black, Bois d'Ascese'nin ana hatlarını alıp yeni Memoir'in çekingen ve derinliğini yitirmiş yapısına oturtmuş. Uzun lafın kısası artıları eksilerinden daha dikkate değer ve özellikle Bois d'Ascese'yi Türkiye'de bulamayacak olan kişiler için biçilmiş bir kaftan Comme des Garçons Black.
    Ali hocam selamlar. Black karabiber ekseninde uzun sure gidiyor ve yanik baharat havasina esir ilerliyor. Ben, luxe patchouli yi denemediyseniz ona bi bakmanizi oneririm. Paculi ile ayni havaya daha derin bir boyut kazandirilmis ve daha sofistike olmus. Saygilar..

Yorum

• Balzamik Sirke
      Balzamik Sirke Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Selamlar sevgili cantona8. Black benim için özel ancak çok da büyütülmemesi gereken kokulardan bir tanesi. Senin de bahsettiğin gibi karabiber ve yanık bir takım şeylerin baskın olduğu bir çalışma ancak alt tonlardan gelen deri, katran ve hafif yumuşaklık sağlayan meyan kökü asıl derinliği sağlıyor gibi. Aynı yumuşak ve sıcak meyan kökü hatta belki de bolca ölmez çiçeği, tavsiyende görülen Luxe Patchouli'yi klasik bir silhat parfümü olmaktan çıkaran öğeler ve Luxe Patchouli bilinmeyen hazinelerdendir Önerin için çok teşekkür ederim ancak o sınıfta kendisini ne yazık ki tercih etmiyorum. Benim tercihlerim; eğer meyankökü, ölmez çiçeği ve silhat eksenli kokulardan ilgini çekiyorsa muhakkak denemelisin: Annick Goutal Sables, Parfum d'Empire Fougere Bengale, Histoires de Parfums 1740 ve özellikle Miss Dior EdT Originale. Sevgilerimle, hoşçakal

• cantona8
      cantona8 Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Sables ve 1740 i Medea hocam sayesinde keşfetmiştim.. kendisi bu tarz parfumlerde derinlemesine tecrubelidir. Tanisaniz muhabbetin 2. paragrafindan itibaren anlarsiniz

Degerli yorumlariniz icin tesekkur ediyorum. Sanirim iyi ve bilgili bir parfumsever ile tanistim

Siz de hoscakalin.
      Son Düzenleme cantona8; 18-04-17, 23:18. Tarafından yapıldı.

• Balzamik Sirke
      Balzamik Sirke Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Medea Bey'in yazılarını ve değerli yorumlarını da ilgiyle takip ediyorum ve sanıyorum ki hemen hemen aynı jenerasyondan, aynı ekolden geçmişiz ikimizde ve tahminimce yakın yaşlarda olduğumuz anlaşılıyor Nadir de olsa yazılarını takip etmek güzel ve sohbet etmeyi çok isterim. Lakin Altuğ gibi ve anlıyorum ki sizin gibi dolu parfüm severler ile kelam etmek hoş bir tecrübeye işaret eder. Umarım buradan ve denk düşürebilirsek eğer Istanbul'da iseniz yüz yüze paylaşımlarda bulunabileceğimize inanıyorum. Görüşmek üzere

• Bugün de No 5 Premiere kullandım.Böyle sakin,yormayan kokular daha çok hoşuma gidiyor bu aralar.

Yorum

• Bu sabah yine favorilerimden Kinski kullandım, dönüşümde ise Avant garde kullandım bu kokuyu üzerimde ilk defa deniyorum benim tenimde çok iyi durdu şu an halen hissediyorum yaklaşık 5 saat oldu. Benzetebildiğim bir koku yok şu ana kadar. Gün boyu hissetmek için 5-6 defa sıkmak gerekir kokunun bir tık daha performansa ihtiyacı var sanki

Yorum

• Creed - Bois du Portugal

Yorum

• Acqua di Parma Fico di Amalfi

Yorum

• Sıcakların kendini hissettirdiği şu günlerde Creed Virgin Island Water kullandım.

Yorum

• Royal Oud günüdür.

Yorum

• Ormonde Jayne Man - Frederic Malle Vetiver Extraordinaire

Yorum

• Mont Blanc - Individuel.

Yorum

• Hermes Voyage ile devam

Sent from my SAMSUNG-SM-G925A using Tapatalk

Yorum

• Chanel - allure home sport
                      Odun baharat karışık güzel bir koku. 2 saatte arayla tazelemek şart

Yorum

• Creed Green Irish Tweed

Yorum

• Ormonde Jayne QI Intensivo

Yorum

• Click image for larger version

Name:	IMG_4179.JPG
Views:	124
Size:	2.65 MB
ID:	30488 Ellen Tracy Bronze & L'artisan La Chasse Aux Papillons
                            https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

• Costume national scent intense ve Tiziana terenzi draco

Yorum

İşleniyor...
                              X