Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2017

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Penhaligon's Sartorial

Yorum

• jatne
      jatne Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Sefayir hocam bugün pişti olmuşuz

• Click image for larger version

Name:	IMG_2475.JPG
Views:	152
Size:	2.56 MB
ID:	29134 MFK Baccarat Rouge 540
    https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

• vesna
      vesna Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Müthiş bir kitap. lisedeyken okumuştum. filmi çekilde ama roman kadar etkileyici değil maalesef.

• dewnew
      dewnew Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Müthiş değil de beni ürküten bir kitaptı Koku, Süskind'in sağlıklı bir ruh haline sahip olmayan ama burnu çok gelişmiş biri olduğunu düşünürüm.

• Click image for larger version  Name:	IMG_3161.JPG Views:	1 Size:	4.09 MB ID:	29147

obsession vintage. Calvin Klein in bana göre çıkarttığı en iyi parfüm. Ama güncel hali ile vintage hali arasında o kadar büyük farklar varki parfümü resmen hiç etmişler reformülelerle

Yorum

• promesta
      promesta Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      elimden çıkardığıma çok pişmanım

• 15 Fıs Mona di Orio Cuir , satış kaygısı genel beğeni kaygısı olmayan aşık olunası opoponax, kunduz yağı , derili bir sanat çalışması verdiği hissiyat 10 kişi bir odada saatlerce sigara içip temiz havaya çıkmış gibi.Hayatınızın belkide son nefeslerini kırmızı marlbora kokmak gibi cuir. Cuir mutluluğu çalınmış bir serseri kokusu. Zalim , acımasız. Eğer deri seven bir buruna sahipseniz bir adet cuir'a sahip olmanız şart tarihi yok bu kokunun 50 sene sonra dahil eskimeyecek bir tavrı var. Nemsiz kuru sert bir havaya ihtiyacı var nükleer füzyon gibi cuir kokuyorum hoş bir koku olmaya bilir biliyorum fakat kendini bana oldukça sevdirdi

Yorum

• vesna
      vesna Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      super yorum, teşekkürler

• Click image for larger version  Name:	IMG_1007.JPG Views:	1 Size:	2.64 MB ID:	29159

Yorum

• matrai
      matrai Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      O bu şu değil de foto muhteşem

• Guerlain - Rose Nacree du Desert.

Yorum

• Penhaligon's Sartorial

Yorum

• Amouage jubilation

Sent from my SAMSUNG-SM-G925A using Tapatalk

Yorum

• Bugün Amouage Memoir uzunca süredir kullanmıyordum. Eskisine göre daha iyi geldi...

Yorum

• Sabah İnsolence edp sıkmıştım ve saçlarımı toplamıştım.Az önce saçlarımı açtım ve missler gibi İnsolence ın kokusu her yere yayıldı.İşte bir parfüm böyle olmalı.İnsanın saçına,tenine,kıyafetlerine işlemeli..İki saat sonra kokusu geçti,bunun üzerine ne sıksam diye düşündürtmemeli..

Yorum

• Adp intensa

Yorum

• dior homme Parfüm kullandım

Yorum

• Bugün Cacharel Scarlett kullandım. Bahara en yakışan kokulardan 😍😍

Yorum

• Dior fahri edp

Yorum

• Caron Third Man..lavanta kremsi vanilya..

Yorum

İşleniyor...
                      X