Amouage gold ve st Dupont pour homme
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2017
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
bugün Vengeance Extreme Juliette Has A Gun ;
paçulinin ön planda olduğu tatlı/baharatlı oryantalist dokunuşları olan modern bir şipre.
arka planda karanlık bir gülün eşlik ettiği yoğun dozda bir paçuli,
paçuli açılışında taze ve aydınlık iken kısa bir süre sonra karanlık ve topraksı bir paçuliye evriliyor.
tabanında odunsu notalarla birlikte amberli bir tatlılık (ve aynı anda tuzluluk) barındırıyor.
Dior Midnight Poison ve Lalique Perles gibi kokuları sevenlere denemeleri tavsiye edilir!
1 Photo
- 10 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: RİYAFES View PostJacques Bogart BogartSon Düzenleme Medea; 08-04-17, 02:25. Tarafından yapıldı.
- 4 beğenme
Yorum
-
Mete Üstad splitten uzak ara en beğendiğim Furyo oldu, ondan sonra Bogartı beğendim, tam benim istedğim tarzda bir yeşil kullanımı var. deri zaten favori notalarımdan biri, birde işin içine meşe yosunu girince harika bir harman olmuş, şişesi sizde olması lazım sıkılır elden çıkarmayı düşünürseniz adresim belli, birde güncel versiyonu denediniz mi?
-
Bu akşam MP&G Ambre Doré kullandım ve eski bir dostumla karşılaşmış gibi hissettim kendimi. Çok sevdiğim Ambre Précieux'nün daha modernize edilmiş bir versiyonu çıktı karşıma. AP'nin açılışındaki ve yer yer devamındaki nostaljik hissiyat ortadan kaldırılıp oldukça cesur ve modern bir açılış eklenmiş. Parfümü ilk sıktığımda karşıma çıkan hayvansal ödün karanlık bir deri ve Ambre Sultanvari ilginç otsulukla birleşimi beni şaşırttı. Benim için oldukça doyurucu bu zorlayıcı sayılabilecek açılış sakinleştikten sonrasıysa AP'deki reçinelerle desteklenmiş enfes egzotik ambere oldukça yakın bir koku olarak ilerliyor sonlara kadar. İnsanı sarıp sarmalayan, sıcak, yumuşak ve performans olarak AP'ye oranla daha güçlü bir parfüm. Ve tabi daha yeni kokuyor. AP varken AD biraz gereksiz görünebilir ama elde AP yoksa veya biraz eski kokması ve performansının mütevazi olması sıkıntı yaratıyorsa Ambre Doré gayet iyi bir alternatif olabilir.
- 10 beğenme
Yorum
Yorum