Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2017

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Amouage gold ve st Dupont pour homme

Yorum

• Havanın serinlemesinden istifade daima özlenen LDDM
      Son Düzenleme jatne; 08-04-17, 16:35. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Sabah erkenden Lalique - Encre Noire.

Yorum

• Serge Lutens - Fille En Aiguilles. Lakin 2 gündür burun servis dışı olduğundan kokuyu alamıyorum.

Yorum

• giorgio beverly hills for man, kullandım hoş ferahlık veren koku meşe yosunu limoni yapısı yaz göz kırptı .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• roja dove enigma

Yorum

• bugün Vengeance Extreme Juliette Has A Gun ;

paçulinin ön planda olduğu tatlı/baharatlı oryantalist dokunuşları olan modern bir şipre.
                arka planda karanlık bir gülün eşlik ettiği yoğun dozda bir paçuli,
                paçuli açılışında taze ve aydınlık iken kısa bir süre sonra karanlık ve topraksı bir paçuliye evriliyor.
                tabanında odunsu notalarla birlikte amberli bir tatlılık (ve aynı anda tuzluluk) barındırıyor.
                Dior Midnight Poison ve Lalique Perles gibi kokuları sevenlere denemeleri tavsiye edilir!

Yorum

• Bu sabah Kilian love akşam dönüşüm Pdm Nisean kullandım koku güzel ama bir şey eksik onu çözmeye çalışıyorum ama bulamadım, performans olabilir mi acaba kullanan arkadaşlar?

Yorum

• Bugün Zen White heat kullandım

Yorum

• Florabotanica kullandım.Tertemiz,kalıcı kokusuyla kendimi iyi hissetmemi sağladı.Şu ara yoğun şekerli ve baharatlı kokular pek cazip gelmiyor bana.Hep temiz,ferah kokmak istiyorum..

Yorum

• LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: RİYAFES View Post
                          Jacques Bogart Bogart
                          Nasıl oldu izlenimler? Ben anında 70 sonlarına 80 başlarına ışınlandım. O dönemler meşe yosunlu yeşil akorun deriyle kullanımı çok yaygınlaşmıştı maskülen parfümlerde. Müthiş bir nostalji yaşattı bana.
                          Son Düzenleme Medea; 08-04-17, 02:25. Tarafından yapıldı.

Yorum

• RİYAFES
                            RİYAFES Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Mete Üstad splitten uzak ara en beğendiğim Furyo oldu, ondan sonra Bogartı beğendim, tam benim istedğim tarzda bir yeşil kullanımı var. deri zaten favori notalarımdan biri, birde işin içine meşe yosunu girince harika bir harman olmuş, şişesi sizde olması lazım sıkılır elden çıkarmayı düşünürseniz adresim belli, birde güncel versiyonu denediniz mi?

• Medea
                            Medea Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Güncel versiyonu denemedim Sefayir hocam. Pek sanmıyorum ama olur da elden çıkarmayı düşünürsem bendeki şişe senindir.

• Bu akşam MP&G Ambre Doré kullandım ve eski bir dostumla karşılaşmış gibi hissettim kendimi. Çok sevdiğim Ambre Précieux'nün daha modernize edilmiş bir versiyonu çıktı karşıma. AP'nin açılışındaki ve yer yer devamındaki nostaljik hissiyat ortadan kaldırılıp oldukça cesur ve modern bir açılış eklenmiş. Parfümü ilk sıktığımda karşıma çıkan hayvansal ödün karanlık bir deri ve Ambre Sultanvari ilginç otsulukla birleşimi beni şaşırttı. Benim için oldukça doyurucu bu zorlayıcı sayılabilecek açılış sakinleştikten sonrasıysa AP'deki reçinelerle desteklenmiş enfes egzotik ambere oldukça yakın bir koku olarak ilerliyor sonlara kadar. İnsanı sarıp sarmalayan, sıcak, yumuşak ve performans olarak AP'ye oranla daha güçlü bir parfüm. Ve tabi daha yeni kokuyor. AP varken AD biraz gereksiz görünebilir ama elde AP yoksa veya biraz eski kokması ve performansının mütevazi olması sıkıntı yaratıyorsa Ambre Doré gayet iyi bir alternatif olabilir.

Yorum

• Bugun hava tam bir Chergui gunuydu

Yorum

• Bugun uzuuunca bir zamndır rafın arkasında kalmış eski bir dostla beraberdim. VCA TSAR. böyle kokular bana hep hüzün veriyor nedense

Yorum

İşleniyor...
                              X