Bugün de Girl of Now kullandım. Son dönemde daha genç, kullanımı kolay parfümlere gidiyor elim. Pozitif, rahat, umursamaz hissetmek istiyorum. Pek mümkün olmasa da..
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Eylul-2021
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 9 beğenme
-
Anka Kuş Jardin de Topkapı
Bir yerlerden aşinalık hissediyorum bu kokuya, azıcık demode bir bir havası da var. Ne floraller ağır basıyor ne de akuatik akorlar. Herhangi bir çiçeği diğerine nazaran daha fazla ayırt edemiyorum. Ferah, çok da özgün bir yanını göremediğim ama yine de iyi hissettiren bir kompozisyon. Kalıcılık ve yayılımda da kayda değer bir boyut yok.
- 10 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: teafortwo View PostAnka Kuş Jardin de Topkapı
Bir yerlerden aşinalık hissediyorum bu kokuya, azıcık demode bir bir havası da var. Ne floraller ağır basıyor ne de akuatik akorlar. Herhangi bir çiçeği diğerine nazaran daha fazla ayırt edemiyorum. Ferah, çok da özgün bir yanını göremediğim ama yine de iyi hissettiren bir kompozisyon. Kalıcılık ve yayılımda da kayda değer bir boyut yok.
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 3 beğenme
Yorum
-
GALLAGHER...ROSE ALL DAE
Cok begendim... sevdigim tarz bir gul yorumu... Le Labo rose31 e benzettim... belki o kokuyu ozledigimdendir... Lyric man gibi keskin degil Poal gibi yapiskan degil ... yazin cok rahat kullanirim.. Cok performansli bir koku olmamasi onu soft yapiyor... Tavsiye ederim...
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 10 beğenme
Yorum
Yorum