dior homme intense
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Eylul-2021
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Uzun bir zamandan sonra Carthusia Fiori di Capri kullandım. Ağırlıklı olarak sümbülteber ile birlikte beyaz çiçekler, hafif karanfil baharatı ve az da olsa meyveler hissediyorum. Ek olarak orta ve son kısımlarında ise sabunsu tarafı ortaya çıkıyor. Kalıcılık ve yayılımı ortalama denebilir.
- 13 beğenme
Yorum
-
Xerjoff Uden
Açılış Chanel edition blanchela çok benziyor nerdeyse aynı hatta uden daha lüks ve pahalısı diyebilirim performansı iyi özellikle rom,turunçgil kahve ve vanilya uyumu gayet hoş tam baharlık ve yazlık genel beğeni parfümü, eğer merak eden varsa beklentisini çok üstte tutmasın
- 12 beğenme
Yorum
-
Unique Luxury - Crush on Me
Açılışı takiben 1-2 saat boyunca karamel çok belirgin.Kahvemsi bir yanı da var bu bölümün, misket limonu dipten hissediliyorve bir parlaklık katıyor. Sonrasi odunsu ve taze baharatlı gibi işleyen bir kompozisyon ama tatlı da çünkü karamel izini hiç kaybettirmiyor. Çok özgün bir yapıda değil, silaj çok çok güçlü hani 3 sprey ile bütün gün eşlik eder cinsten. Herhalde insanlar daha ziyade bu performansı sebebiyle çok olumlu yaklaşıyorlar. Galiba ben de beğendim.Son Düzenleme teafortwo; 20-04-21, 21:15. Tarafından yapıldı.
- 13 beğenme
Yorum
Yorum