Serge Lutens - Fille en aiguilles
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Eylul-2021
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Van Cleef & Arpel - Bois d'İris
Diptyque Eau Duelle Edp yi de epey andırıyor. Onun daha floral ve çok çok az marine esintili hali gibi. Daha kompleks. Vanilyanın katkısı öyle iç bayıcı bir tatlılık getiren cinsten değil. Bir saat sonrası dönüşmüş hali kapanışa dek sürüyor. Tenimde performansı daha güçlü olsa şişeli edinmeyi isterdim galiba buna rağmen de isteyebilirim. Güzel bir kompozisyon olduğunu düşünüyorum.
- 14 beğenme
Yorum
-
Yaz mevsimi için designer arayışına girdim. Bugün dekantlar arasından PR - Invictus Legend'ı deneme kararı aldım. Tarifini veriyorum: Orijinal Invictus'u bir kavanoza boşaltın ve içerisine Billur marka deniz tuzundan yaklaşık 10 kaşık ekleyin. Kısa bir süre karıştırdıktan sonra Invictus Legend'ınız hazır olacaktır. Alternatif tarifler programımızın bir başka bölümünde görüşmek üzere. 🙂
- 10 beğenme
Yorum
-
Chanel 1932
İlk 20 dakikadaki floral bombardıman sonrası işler düzeliyor.Kapanışa dek çiçeksi-odunsuluk ve dipten gelen bir vetiver ferahlığı. Tende 6 saat hissedilirliği mevcut, yayılım da kötü değil. İlkbahar için çok uygun bir de Chanel evinden çıkma olduğunu bir şekilde belli ediyor diyebilirim. Birçok kişide epey jenerik bir koku olduğu izlenimini bırakacaktır, haksız da sayılmazlar.Son Düzenleme teafortwo; 19-04-21, 21:59. Tarafından yapıldı.
- 11 beğenme
Yorum
Yorum