Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Lalique Encre Noire

Yorum

• Biraz da 80'ler...
      Bugün Caron Yatagan...
      Soran olursa Hasandağı'na oduna gittiğimi söylersiniz. 😁

Yorum

• ibrhm
        ibrhm Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Vintage ile günümüz versiyonunu karşılaştırma imkanınız oldu mu?

• Kokanka
        Kokanka Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Bendeki güncel versiyon.
        Vintage versiyonuna dair bilgim olamamakla birlikte klasik 80'ler kafası ile yapılmış ise elimdekinden çok daha vurucu olduğunu tahmin ediyorum. 😊
        Yılların efsanevi yarış atının yorgun düşünce, gözden düşmesi gibi sanki... 😁

• Bugün Kenzo Flower kullandım.En sevdiğim çiçekli parfümlerden.Kalıcılığı,farkedilirliği çok iyi.Kullandığım zaman çok övgü alan bir parfüm.Yazlıktaki zakkumların kokusunu hatırlatıyor bana...

Yorum

• Chanel - Coromandel

Yorum

• Xerjoff casamorati 1888

Kışlık nefis bir koku. Beğenmeyenin burnunu bükün

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• sunshine
            sunshine Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Bence de Burunları bükülsün

• TF Oud Wood. Bu parfümde diş macununa benzer bi koku var ama genel anlamda elegant bi koku diyebilirim.

Yorum

• Frederic malle - Lys Mediterranee. Bu parfümü her sıktıgımda kendimi tazelenmiş gibi hissediyorum. Akdeniz kıyılarında çiçek bahçesinde uzanmış, denizin sesi eşliğinde gökyüzünü izliyormuşum gibi..

Yorum

• Artık ulaşması bir hayli zor olan MFK APLS. Güçlü ve bir o kadar kirli yapısıyla bambaşka bir koku farklı bir tarz

Yorum

• Bugün parfüm sıkmayı unuttum ofiste bulundurduğum Rebul prestige vardı. Bugün bununla yetineceğiz:/

Yorum

• Black gold, hissettikçe insanı mutlu eden kokulardan

Yorum

• Bugün Cartier - L'Envol... İris, bal ve patchouli ekseninde giden yumuşacık bir koku. Reklamının aksine kapalı ortamlara daha çok yakıştırıyorum.

Yorum

• MdO Vanille

Yorum

• Bugün de lumiere noire ile başladım güne, aksam ictimasinda tekrar tekmil veririm.

Yorum

• TV Noir Extreme bence maskülen bir koku

Yorum

• bende audes des vanutas sıgnature kullandım..amerıkan markanın cogu parfumu kalıtelı ve kullanımı zor..ısmı gıbı ımza kokusu olur farklı bı koku bı agaca benzetıyorum kokusunu ama buamadım..ama benım ımzam olmaz

Yorum

İşleniyor...
                            X