Tauer LDDM. Baharat notalarının amber ile büyülü buluşması. Her kullandığımda farklı bir boyuta geçiyorum. Tauer reis gerçekten harika bir parfüm yaratmış
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Bugün Velvet orchid lumier kullandım. İlk kullanımda orjinaline çok benzer geldi. Açılışı biraz daha çarpıcı, genel olarak biraz daha hafif. 😎
- 9 beğenme
Yorum
-
Benzerlik bi' yana neredeyse aynı koku. Sadece Rom notası ciddi bi' farkla baş rolü kapmış. Çok lezzetli bi' parfüm gerçekten ama diğer platformlarda bahsedildiği gibi öyle karanlık, bohem bi' hava sezemedim kendisinde. Ablasının yolundan gidiyor sapmadan. Black Orchid, nine gözlüklerinin üstünden bakarak neler düşünüyordur bu torunlar için acaba.
-
Akşam üzerimde olan Rundholz 03.Apr.1968, bir tütsüsever olarak çok hoş bir sürpriz oldu benim için. Kilise tütsüsünden ortaya çıkarılan tatlı çiçeksi, bazen meyvemsi, dumanlı akor oldukça etkileyici. Kısa bir ekşimtıraklık sonrası sanki yakılıp yeni söndürülmüş tatlı ve yumuşak çiçeklerin dumanının kokusu kaplıyor ortalığı. Bazen meyvemsilik görünüp kayboluyor, bazen de heliotropun kendine özgü, yenilebilir olmayan kremsi vanilya benzeri çiçeksiliği. Tütsünün keskinliği, sertliği ve kuruluğu ile yaratılan tezat ve denge ilgi çekici. Parfüm sakinleştikten sonra yanıp küle dönüşmüş bir tütsü çubuğunun dumansız, aromatik kokusu kalıyor geriye sanki. Parfümün farkedilirliği başlarda yüksek, bir süre sonra normale dönüp sonra tene yaklaşıyor ve bu şekilde uzun süre kuru ama yumuşak bir yapıda devam ediyor. Oldukça sevdim.
- 13 beğenme
Yorum
Yorum