Git uzun zaman oldu..çok güzel tam bir beyefendi
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Acqua di Parma Cipresso di Toscana.. İtalyan çizgisinde. Ne fazla aromatik, ne de fazla odunsu. Tam kararında bir beyefendi. Güneş görünmüşken fırsat bileyim dedim. AdP parfümlerine bakış açımı tamamen değiştiren 3. parfüm bu oldu.
- 11 beğenme
Yorum
-
Panarea ile eşit görüyorum. ikisine de sevgim eşit. farklı iki parfüm sonuçta. en sevdiğim ikili bunlar panarea ile nio yu ilk geçişlerden sonra ortadan sona kadar birbirine çok benzetiyorum ayrıca. nio nun alternatifi kesinlikle panarea. nio kadar doğal ve canlı bir açılışa sahip olsa kesinlikle bir numaraya yazardım panarea yı.
-
Jean-Louis Scherrer 2
1986... Fırtınalı bi' gecede Chanel'in defilesinde ön sıralarda Gabrielle'in nefis Coutre'larını izlemek gibi..
Ananaslı, portakallı kokteyller, bardakların kenarlarında incecik dilimlenmiş bergamotlar. Tıpkı yürüyen, zerafet çığıran kadınlar gibi.
Gardenyalar, mügeler serpilmiş podyumda, gül, sümbül desenli şifonlar, dönemin buram buram deri kokan çantaları şatolara yakışır düzeyde sunuluyor. Porselen tenlerden süzülen misk kokuları, içgüdüsel günahlara davet çıkarıyor. Tüm sosyete ballı purolarıyla orada.
Fısıldamalar, eleştiriler, kıskançlıklar...
Oryantal ruha dokunuş yapan nefis bi' koku. Eski kafa, kalın kafa ama kalitesi şu zamandaki kokulu suları, kendi kokularında boğar.
Bi' erkeğin de ruhunun derinliklerinde barınan oryantalliği, maskülen genlerine inat usulca uyarabilir. Amigdala bazı kokularda ruhun zincirlerini boşaltır çünkü.
Kısaca Fötr şapkanıza eşlik edecek kadar maskülendir kendisi.
Bu kokuyla tanışmama vesile olan ibrhm dostuma buradan da çok çok teşekkürler.
Son Düzenleme Lagerfeld; 23-02-17, 16:49. Tarafından yapıldı.- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
- 13 beğenme
Yorum
-
Yorum