La Isla Blanca
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralik 2020
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 10 beğenme
-
Profumum Roma Acqua di Sale
Kesinlikle deniz kenarında ya da hafif rüzgarlı bir yaz gününde kullanılması gereken bir parfüm. Ne ofis ortamına ne de şehir içinde bunaltıcı sıcak havaya yakıştırıyorum. Ama rüzgarla birlikte hele bir de deniz kenarındaysanız işte o zaman çiçek gibi. Gerçi ben evde kullandım o ayrı
- 16 beğenme
Yorum
-
Sicilian Mandarin - Ermenegildo Zegna
Zegna’nın lüks parfüm koleksiyonu Essenze serisinin bir parçası olan Sicilian Mandarin, mandalina kokusunu ferah ve lezzetli bir şekilde son derece doğal olarak sunan, bunu da temiz ama çok sabunsu olmayan bir şekilde gerçekleştiren bir parfüm. Bundaki en önemli sebep, diğer narenciye kokularında genelde ağırlıklı olarak beyaz çiçeklere ve miske yer verilirken, bu parfümde meşe yosununa yer verilmesi.
Bergamot ile de zenginleştirilen narenciye kokusuna nane, ferah bir dokunuş katarken; petitgrain de meşe yosunu ile birlikte zengin, dolgun ve olgun bir karakter kazandırıyor.
Genel olarak EDC. tarzı minimalist narenciyeli kokulara benzeyen bu parfüm, EDT. konsantrasyonu ve kullanılan hammadde kalitesi ile doğallığıyla gerçekten bu tarz minimalist yazlık narenciye kokularını sevenler için kaliteli alternatif bir seçenek oluşturuyor.
- 18 beğenme
Yorum
-
Aryan bulması biraz zor gibi geldi bana internetten biraz baktım da.
-
Evet, Essenze koleksiyonunun bazı parfümlerine bu dönemde ulaşmak zor orangeverte. Bundan sonra stoklara girerlerse de maalesef yüksek fiyatlara girerler. Bu Sicilian Mandarin ise aslında şuan ptt'nin alışveriş sitesinde Bayer Kozmetik mağazasında mevcut gözüküyor ama stok hatası olabilir. Çünkü, diğer internet alışveriş sitelerindeki ilanlarında yok.
-
Lalique Ombre Noire
Havalar serin olunca bunu bir denemek istedim. Kış parfümlerinin vazgeçilmezi tütün başrollerde ama burada biraz sofistike kullanılmış. Konyak biraz keskinleştirmiş ama tarçın aynı oranda yumuşatıp tatlandırmış. Genel olarak güzel bir kış alternatifi fiyat/performans ürünü. Performansı kış parfümlerine göre ortalama; genel beğenisi yüksek.
- 10 beğenme
Yorum
-
şu yaz sıcağı için hiç uygun değil ama, kokuyu seviyorum.
ve son zamanlarda en çok olumlu yorum aldığım kokulardan biri bu oldu; gucci oud intense
- 12 beğenme
Yorum
Yorum