Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Dior Sauvage Eau De Parfum (EDP)

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

EDTsi o kadar berbat kokuyorki adeta çürümüş ekşi meyveler gibi, baş ağrıtan, dayanılmasz bir koku. çalıştığım ofise biri geldi ve nihayet parfüm kullanan biriz ile karşılaştım diye sevindim ama 2. gün sauvage edt ile yıkanıp gelmiş adeta, neredeyse istiffra edeceğim. bu kokunun üzerimde düşünemiyorum.

Yorum

Genel begeni kullanıcıları için gayet güzel bi edt si var. Kalıcılık performansda gayet yerinde . Edp side genel begeni üzerine kurulur diye düşünüyorum . İlk çıktıgındada edt sini çok eleştirmiştik ama satış rekorları kırdı heryerde taklitleri yapılır oldu .
      He ben hiç merak etmiyorum açıkcası edt sinde oldugu gibi denk gelirsem denerim hepsi bu .

Yorum

Edt sine 3 kere şans verdim. 3 kere aldım elden çıkardım hep kararsız kaldım uyuşamadık. Bakalım edp sinde durum ne olacak

Yorum

Bu ne zaman Türkiye'de satılır, bilgisi olan var mı?

Yorum

Sevile gelmiş sanırım sitesinde gördüm deneyen olursa edt si ile karşılaştırabilir mi acaba

Yorum

Gelmiş de çok pahalı.
              535 TL nedir.
              Son Düzenleme yanqoue; 28-03-18, 21:08. Tarafından yapıldı.

Yorum

Deneme fırsatım oldu.
                Turunçgil yok.
                Metalik hissiyat yok.
                Çok yüzeysel bir koku.
                Yayılımı da oldukça düşük.
                Baş ağrısı yapıyor diyenler belki sever ancak ben sevmedim.

Yorum

15 gün önce denemiştim edp yi. Normal sauvagedeki keskin acımsı taraf biraz törpülenip yumşatılmış. koku da benziyor farklı bişey çıkmamış ortaya

Yorum

İşleniyor...
                  X