Ünlü İtalyan burun Alessandro Gualtieri, Nasomatto ya çıkardığı Baraonda dan sonra diğer markası Orto Parisi yide boş geçmemiş. Yeni kokusu Terroni kendi sitesinde 138 euro etiketle satışa sunulmuş. Bu parfümde diğer orto parisi ler gibi 50 ml ve extrait formatında. Fragrantica da odunsu oryantal olarak sınıflandırılmış ama herhangi bir nota bilgisine rastalamadım. öğrenince sayfaya ekleme yaparım.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Orto Parisi - Terroni
Çökme
X
-
Orto Parisi - Terroni
Ünlü İtalyan burun Alessandro Gualtieri, Nasomatto ya çıkardığı Baraonda dan sonra diğer markası Orto Parisi yide boş geçmemiş. Yeni kokusu Terroni kendi sitesinde 138 euro etiketle satışa sunulmuş. Bu parfümde diğer orto parisi ler gibi 50 ml ve extrait formatında. Fragrantica da odunsu oryantal olarak sınıflandırılmış ama herhangi bir nota bilgisine rastalamadım. öğrenince sayfaya ekleme yaparım.
Son Düzenleme matrai; 07-06-17, 20:41. Tarafından yapıldı. -
Boccanera'daki kullandığı çikolatayı başka hiçbir parfümde koklamamıştım. Ne kadar acı ve başka dünyadan gelmiş gibiydi. Bariz hissettiğim biber dokunuşları bana hitap etmemişti ama içerik kalitesi acayipti.
Konu dışı olarak Baranonda'yı da çok merak ediyorum. O viskiyi içilecek kıvama getirmişse...- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
Yorum
-
Harbiden müthiş bir rengi varmış. Bende oluşturduğu his ya seversin ya da nefret edersin bundan. Çünkü açıklamasında '' Vezüv yanardağı''nın etrafındaki kökler ve topraklardan ilham alınmıştır'' tarzında bir ibare var. Kör alış yapılmasının ciddi riskli olduğunu düşünenlerdenim
Yorum
-
Fragrantica daki ilk yorum: "Terroni Güneyli İtalyanlara verilen isimdir"(Tanıtımda kullanılan bu cümleyi eleştirerek) Tam olarak öyle değil. İtalyanca'da karşılığı "cahiller/ameleler" olarak kullanılan bir terim. Terrone ise Terroni'nin tekilidir ve saldırgan bir çağırışım yapmaktadır. Lütfen, asla bu kelimeyi İtalya'da kullanmayın.
Yoruma bakıldığında, kokusunu bilmiyorum ama parfüm ismi açısından İtalyanlar tarafından pek sevilmeyecek gibi duruyor.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ali View PostFragrantica daki ilk yorum: "Terroni Güneyli İtalyanlara verilen isimdir"(Tanıtımda kullanılan bu cümleyi eleştirerek) Tam olarak öyle değil. İtalyanca'da karşılığı "cahiller/ameleler" olarak kullanılan bir terim. Terrone ise Terroni'nin tekilidir ve saldırgan bir çağırışım yapmaktadır. Lütfen, asla bu kelimeyi İtalya'da kullanmayın.
Yoruma bakıldığında, kokusunu bilmiyorum ama parfüm ismi açısından İtalyanlar tarafından pek sevilmeyecek gibi duruyor.
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: denondj View Post
Acaba burada şair, bize mi sesleniyor diye düşünmemek de elde değil.. ne yapsam alıyor zaten ameleler diyip ironi yapmış olmasın
Yorum
-
- 1 Beğen
Yorum
Yorum