Sevgili nishane yöneticileri buraya gelip 50-100 kişiye bedava sample yollasanız gidip fragranticada olumlu yorum yapacaz desteklicez sizi, aventusun en iyi 3 alternatifinden birini hacivat yapabiliriz fragranticada. Cimri olmayın gelin sampları herkese ücretsiz yollayın.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Nishane 2019 Bombaları
Çökme
X
-
- 4 beğenme
Yorum
-
https://youtu.be/I8OKtukz_x0
işte o şarkı Ebru Gündeş yorumuyla UNUTAMAM...bu şarkıyı Mustafa Ceceli yorumuyla seviyorum ama Ebru da hiç fena okumamış , özellikle meyanda tüylerim şöyle bir ürperdi
- 1 Beğen
Yorum
-
Günaydınlar,
Konu dışı ama Nishane hayranlarına bir sorum olacak, nereye yazsam bilemedim Parfümlerin ambalajı online satın almaya uygun mu? Yani kutusu jelatine sarılı mı, ya da ambalajın bir yerinde bir güvenlik etiketi, mührü, vb. bulunuyor mu?
Yorum
-
Selamlar. Dış kutunun üzerinde jelatin değil ama kağıttan daha kalın bir plastik koruma bulunuyor. Yani jelatin gibi tek kullanımlık değil de istenirse hep kullanılabilecek plastik bir katman daha var. Bu yazdığım eski koleksiyon için geçerli. Eski koleksiyonda kutular Amouage Library serisindeki gibi.
Hacivat, Karagöz ve Zenne'de ise kapaklı, oymalı bir dış kutu var. Fakat bu dış kutunun haricinde farklı bir koruma olup olmadığını hatırlayamadım.
- 2 beğenme
Yorum
-
Özellikle merak ettiğim Küçük Prens serisi bu arada.
-
Hımmm, teşekkürler. Enazından online satışlar için bir garanti olması gerek, bir süre önce bir niş markanın parfümünü teslim aldığım an iade ettim. Şişeye engelsiz ulaşabiliyordum. Kötü niyetli biri çok rahat şişeyi hafifletip iade edebilirdi. Biraz paranoyakça biliyorum ama olmaz da değil yani.Son Düzenleme Rayiha; 24-04-19, 15:20. Tarafından yapıldı.
-
Orjinal yazı sahibi: mertusSelamlar. Dış kutunun üzerinde jelatin değil ama kağıttan daha kalın bir plastik koruma bulunuyor. Yani jelatin gibi tek kullanımlık değil de istenirse hep kullanılabilecek plastik bir katman daha var. Bu yazdığım eski koleksiyon için geçerli. Eski koleksiyonda kutular Amouage Library serisindeki gibi.
Hacivat, Karagöz ve Zenne'de ise kapaklı, oymalı bir dış kutu var. Fakat bu dış kutunun haricinde farklı bir koruma olup olmadığını hatırlayamadım.
- 2 beğenme
Yorum
-
Teknik soru: Demi Extrait ile Extrait de Parfum arasında % kaç fark vardır?
ANI - Extrait de Parfum - 50 ml/100 ml - by Cécile Zarokian
NEFS - Extrait de Parfum - 50 ml - by Chris Maurice
UNUTAMAM - Extrait de Parfum - 30 ml - by Miguel Matos
MUSKANE - Demi Extrait - 100 ml - by Chris Maurice
FLORANE - Demi Extrait - 100 ml - by Chris Maurice
SAFRAN COLOGNISÉ - Extrait de Cologne - 100 ml - by Jorge Lee
Yorum
Yorum