Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Chanel - No. 5

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Ben 2011 tarihli üretimini denemistim. En son aldığım şişesiyle arasında uçurumlar var. Aşık olduğum koku bu degildi

SM-N7505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Burakkk
      Burakkk Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Hocam katılıyorum size. Hatta elimdeki 2013 sample ile son aldığım 2015 şişemin arasında bile çok fark var.

2015 ne hikmetse birçok parfümün ipinin çekildiği bir sene oldu.

Son Düzenleme Mutlu korkmaz; 07-02-17, 20:38. Tarafından yapıldı.

Yorum

Son fikrimi yazocam bu parfüm hakkında. Elimde 2015 üretimli No5 ve 90lı yıllardan bir sample'ı karşılaştırdım bugün.

Son kararım son formülasyonun koku güzelliği açısından çok çok daha başarılı olduğu. Chanel'i tebrik ediyorum kesinlikle çok daha güzel bir kompozisyon ortaya koymuş.

Eski No 5 daha tiz ve burnu tırmalayan bir yapıya sahipken, yeni formül daha bas daha tok ve daha burnu okşayan bir kokuya sahip.

Eski formül limon ise yeni formül portakalmış gibi garip bir hisse kapıldım. Eski formül aşırı aldehitler ile zorlayıcı ve keskin bir yapıya sahipken, yeni formül yine aynı ruhta falat daha pudralı daha kremsi daha dolgun.

Kısacası tercihim yeni No 5.

Yorum

• Libra
        Libra Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Belki benim de eskiden beğenmezken son yıllarda bağımlısı olma sebebim bu..Şimdiki pudralı,kremsi haline bayılıyorum.
    İşleniyor...
    X