Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Guerlain L'Instant de Guerlain Extreme (LIDGE)

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Siyah çerçeveli şişesini edindim bu hafta. Bakalım memnun edicekmi performansı merak içindeyim. Şeffaf çerçeveli şişe pek memnun etmemişti çünkü.

Yorum

Hocam şişesini edindiyseniz biraz yorumlar mısınız? Şu sıralar guerlian'a takmış bulunuyorum Burakkk

Yorum

seven kadar burun kıvıranda var ama nedense yeni halleri kalıcı olmuyor veya bana öyle geliyor

Yorum

Parfüm kullanıyorsan ve hala lidge kullanmamışsan parfüm kullanmış sayılmazsın,

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sedobey View Post
            Parfüm kullanıyorsan ve hala lidge kullanmamışsan parfüm kullanmış sayılmazsın,
            O kadar diyorsun o zaman biz daha parfüm kullanmadık

Yorum

Lidge bir başyapıttır, bir çok niş parfümü koku güzelliği, performance ve sillage ile yerle bir eder, parfumsever birinin lidge ile haşır neşir olması gerekir görüşündeyim

Yorum

bu koku bana a*men in oldukça hafif bir versiyonu gibi geldi.

Yorum

2014 versiyonunu kullanmıştım,güzel bir parfüm ama son zamanlarda durumu nasıl bilemiyorum

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Nasıl dior homme intense'den nefret ediyorsam o şekilde nefret ediyorum.
                    dekant olarak vardı bir arkadaşıma hediye ettim sürekli kullanıyor. Kendi elimle kendimi yaktım...
                    Sadece garçons.

Yorum

Kış gelse de kullansam... Olgun bir koku olduğu söylenmesine rağmen kakao + citrus ikilisi beni cezbetmişti.

Yorum

ilk şişesini bitirdim,ikinci şişesini aldım ama malesef kullanamadım.Neler duydum neler,Küf kokuyor,çürmüş bişey kokuyor,saksı toprak kokuyor.soğuttular güzelim kokudan

Yorum

Paçuli veya öd içeren kokulara karşı genel tepki bu, sevdiğiniz koku ise bence yılmayın.

Yorum

Yeni tek tip olan şişelerde dumansı hissiyatın baskın olduğu söylenmiş.LIDGE severleri tatmin eder gibi duruyor

http://www.fragrantica.com/perfume/G...EDP-44763.html

Yorum

İlk kez denedim. Kakao, turunçgil ve anasona benzer bir şeyler duydum. Çok beğendim bu parfümü. Güzel güzel geliyor arada bir.

Yorum

Bu yeni tek tip şişelerin edp ve edt olarak iki çeşidi görünüyor. Edp 2015 edp 2016 çıkışlı fragranticaya göre. Bizim İnternet sitelerinde de edp görünmüyor. Edt si var. Acaba çok performans farkı var mı kullanan deneyen ??

Yorum

İşleniyor...
                                X