Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Costume National - Soul

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Costume National - Soul

Click image for larger version

Name:	soul.jpg
Views:	1689
Size:	31.7 KB
ID:	6324

Costume natioanal markası her çıkarttığı parfümle nish segmentine göz kırpan oldukça kaliteli parfümler çıkarıyor. En son çıkarttığı parfüm olan soul iyiden iyiye nish parfüm segmentinde olan bir çalışma. Dominique Ropion tarafından 2015 yılında tasarlanan parfüm içeriğindeki kaliteli notalarla Ropion un ustalığını birleştirdiği harika bir iksir. Notalarında bulunan oud ambergris ve vanilya o kadar güzel işlenmişki parfüm ne çok sert nede çok tatlı kararında bir kıvamı var. Tarz olarak Amouage İnterlude a oldukça benziyor ve bu tarzı sevenlerin bu fiyata bu parfümü kaçırmamalarını tevsiye ederim

Altuğ Bey'in dediği gibi interlude'e oldukça benziyor fakat çok daha kullanılabilir bir yapıda. Ben daha çok tütsü kokusu algılıyorum. Uzun süreli şans verilmesi gereken kokulardan. Değeri zamanla anlaşılıyor

Yorum

• Umut Kurtoğlu
      Umut Kurtoğlu Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Vanilya ve oud beraberliği geliyor bana da

X'i de bildiğin costume national homme neredeyse. Adamlara niş gözüyle bakmamız lazım. Designer kafasına ait değiller

Yorum

Kış için mükemmel bir seçenek.Bu fiyata bu kalite !
    Kullandığım zamanlarda çevremden CN Homme'a göre çok daha olumlu tepkiler aldı.
    Amouage kafasında diyoruz ama öyle arabik ve uçlarda seyreden bir yapıda değil.Markanın kendine has şık ve elegant yapısı bu kokuda da karşımıza çıkıyor.Bu tarzı sevenlerin gözü kapalı edinebileceği bir koku Soul

Yorum

Bu kokuyu çok merak ediyorum. CN scent intense benim ve çevrem için hayal kırıklığı oldu. Çok ağır ve antipatik geldi. homme fena değildi ama onu da çok taşıyamadım. Belki de ben anlayamadım. Günün sonunda CN benim için hüsran olmuştu.

Yorum

Bence markanın en kaliteli parfümü açılışı biraz burun bükücü oturdukça güzelleşen bir yapısı var tene uygulayın zira kağıtta 4-5 gün orta notalara geçiyor

Yorum

• harunozkan89
          harunozkan89 Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          aheahe
          orta notaya 4-5 gün,abartı olmus ama cidden ultra yuksek performans

Ne yalan soyleyeyim kisin ben de seviyorum Soul'u.

Yorum

Soul benim ilk sıktığımda nefret ettiğin kokuların başında geliyordu. Hatta yerden yere vurmuşluğumda vardı. Zaman geçtikçe kokunun bir çok bilinmeyen tarafını görmeye başladığımda git gide aklımı kurcalıyordu. İlk önce dekant olarak şans verdim sonra dekant bitince artık bu benim en sevdiğim kokular arasına girmişti ve 2 şişe bitirdim şuana kadar en kısa zamanda da yeniden alacağım👍👍

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Altuğ, rütbeyi görünce dikkatimi çekti. Son kelimeyi concentrée olarak düzeltelim bi ara.

Yorum

Gerçekten nişlere rahat kafa tutacak kalitede bir koku. Arkasındaki burun Dominique Ropion olunca sonuç hiç şaşırtıcı olmuyor. Fakat bünyem aşırı derecede alerjik reaksiyon gösterdi bu kokuya. İlk sıkmadan itibaren bileğim kızardı ve ufak şişlikler meydana geldi. Daha önce hiçbir kokuya bu kadar reaksiyon göstermemişti vücudum.

Yorum

Çok güzel bir parfüm. Biraz eski M7'yi anımsatıyo bana. Performansı ultra iyi bence o konuda süper. Ama ne hikmetse son zamanlarda T.Acar'da hiç göremiyorum.

Yorum

Olgun oturaklı ve kış ayları için iç ısıtan bir oud kullanımı. Kullananını yormayan bir format.. CN nin kokuları genel olarak kalite hissiyatını sonuna kadar yaşatıyor..

Yorum

Interlude'un Avrupa'ya Erasmus yapmaya giden kardeşi gibi görüyorum bu kokuyu ben.

Çok sevdim aldım ve hemen bıktım nedense. Sonra satıp tekrar aldım ama yine sevemedim...
                    Nawab of Oudh, NY Oud, Naxos, NY Amber, Mona Vanille

Yorum

İşleniyor...
                    X