Costume natioanal markası her çıkarttığı parfümle nish segmentine göz kırpan oldukça kaliteli parfümler çıkarıyor. En son çıkarttığı parfüm olan soul iyiden iyiye nish parfüm segmentinde olan bir çalışma. Dominique Ropion tarafından 2015 yılında tasarlanan parfüm içeriğindeki kaliteli notalarla Ropion un ustalığını birleştirdiği harika bir iksir. Notalarında bulunan oud ambergris ve vanilya o kadar güzel işlenmişki parfüm ne çok sert nede çok tatlı kararında bir kıvamı var. Tarz olarak Amouage İnterlude a oldukça benziyor ve bu tarzı sevenlerin bu fiyata bu parfümü kaçırmamalarını tevsiye ederim
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Costume National - Soul
Çökme
X
-
Costume National - Soul
Costume natioanal markası her çıkarttığı parfümle nish segmentine göz kırpan oldukça kaliteli parfümler çıkarıyor. En son çıkarttığı parfüm olan soul iyiden iyiye nish parfüm segmentinde olan bir çalışma. Dominique Ropion tarafından 2015 yılında tasarlanan parfüm içeriğindeki kaliteli notalarla Ropion un ustalığını birleştirdiği harika bir iksir. Notalarında bulunan oud ambergris ve vanilya o kadar güzel işlenmişki parfüm ne çok sert nede çok tatlı kararında bir kıvamı var. Tarz olarak Amouage İnterlude a oldukça benziyor ve bu tarzı sevenlerin bu fiyata bu parfümü kaçırmamalarını tevsiye ederim -
Altuğ Bey'in dediği gibi interlude'e oldukça benziyor fakat çok daha kullanılabilir bir yapıda. Ben daha çok tütsü kokusu algılıyorum. Uzun süreli şans verilmesi gereken kokulardan. Değeri zamanla anlaşılıyor
- 2 beğenme
-
Kış için mükemmel bir seçenek.Bu fiyata bu kalite !
Kullandığım zamanlarda çevremden CN Homme'a göre çok daha olumlu tepkiler aldı.
Amouage kafasında diyoruz ama öyle arabik ve uçlarda seyreden bir yapıda değil.Markanın kendine has şık ve elegant yapısı bu kokuda da karşımıza çıkıyor.Bu tarzı sevenlerin gözü kapalı edinebileceği bir koku Soul
- 3 beğenme
Yorum
-
Bence markanın en kaliteli parfümü açılışı biraz burun bükücü oturdukça güzelleşen bir yapısı var tene uygulayın zira kağıtta 4-5 gün orta notalara geçiyor
- 2 beğenme
Yorum
-
Soul benim ilk sıktığımda nefret ettiğin kokuların başında geliyordu. Hatta yerden yere vurmuşluğumda vardı. Zaman geçtikçe kokunun bir çok bilinmeyen tarafını görmeye başladığımda git gide aklımı kurcalıyordu. İlk önce dekant olarak şans verdim sonra dekant bitince artık bu benim en sevdiğim kokular arasına girmişti ve 2 şişe bitirdim şuana kadar en kısa zamanda da yeniden alacağım👍👍
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
- 1 Beğen
Yorum
-
Gerçekten nişlere rahat kafa tutacak kalitede bir koku. Arkasındaki burun Dominique Ropion olunca sonuç hiç şaşırtıcı olmuyor. Fakat bünyem aşırı derecede alerjik reaksiyon gösterdi bu kokuya. İlk sıkmadan itibaren bileğim kızardı ve ufak şişlikler meydana geldi. Daha önce hiçbir kokuya bu kadar reaksiyon göstermemişti vücudum.
Yorum
Yorum