Belki de doldurması ya da çakması her neyse en çok olan kokudur. İlk kokladığım zaman (çok değil 1.5 yıl önce) büyülenmiştim. Abim al götür oğlum ne olacak dediyse de kıyamadım almadım. Avmlere giriyorum kokluyorum çıkıyorum adeta huy edinmiştim ve bazı avmlere girmeye yüzüm kalmamıştı o kadar çok kokladım. Cebimde para var ama bir parfüme 250-300 lira verilmez kafasındayım( keşke öyle kalsaydım şimdilerde amouage,kilian,memo vs kovalıyorum). Ve kız arkadaşımın( şimdiki eşimin) yanına Kars'a gidince kokunun o soğuk havaya yakışmadığını farkettim ve bu illet meraka bulaştım arayışa geçtim.
Kokuya gelecek olursak kendimi deniz kenarında bir yerde hissettiren aquatik tarzda bir koku. Ekstradan ekşi bir havası da var. Çakmasının çok olması ve niş kalitesinden uzak olması kokudan soğutsa da özel bir yeri vardır benim için
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kokuya gelecek olursak kendimi deniz kenarında bir yerde hissettiren aquatik tarzda bir koku. Ekstradan ekşi bir havası da var. Çakmasının çok olması ve niş kalitesinden uzak olması kokudan soğutsa da özel bir yeri vardır benim için
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum