Vintage versiyonu, benim icin en iyi erkek parfümleri listesinde her zaman ilk 3'te olacak gerçek bir başyapıt. Olumsuz yorum yazanları Kouros ruhu evinden aldırır, bir sene sonra bağımlısı hale getirir.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Ysl Kouros
Çökme
X
-
Orjinal yazı sahibi: ibrhm View PostVintage versiyonu, benim icin en iyi erkek parfümleri listesinde her zaman ilk 3'te olacak gerçek bir başyapıt. Olumsuz yorum yazanları Kouros ruhu evinden aldırır, bir sene sonra bağımlısı hale getirir.
- 2 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: trustalt View PostParfüm koleksiyonerinin koleksiyonunda olması gereken "Şart" lardan biri...Sevenine kouros Fraicheur'ı şiddetle tavsiye ederim..
- 1 Beğen
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: trustalt View PostParfüm koleksiyonerinin koleksiyonunda olması gereken "Şart" lardan biri...Sevenine kouros Fraicheur'ı şiddetle tavsiye ederim..
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Medea
84-85 yıllarında kullandığım Kouros zihnimde müthiş bir yere sahip. Şu anki hali ya da flankerları kafamdaki o imgeyi bozabilir endişesiyle hiç denemeye yanaşmıyordum ama Trustalt hocam tavsiye ediyorsa Fraicheur'ü denemekte fayda olabilir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
- 1 Beğen
Yorum
-
Kouros versiyonları hakkında görüp görebileceğiniz en bilgilendirici yazılardan birini aşağıda link olarak göderiyorum. İlgilenenlerinin incelemesinde fayda var..
http://raidersofthelostscent.blogspo...ds-12.html?m=0
- 2 beğenme
Yorum
Yorum