Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Ysl Kouros

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Ysl Kouros

Vintage versiyonu, benim icin en iyi erkek parfümleri listesinde her zaman ilk 3'te olacak gerçek bir başyapıt. Olumsuz yorum yazanları Kouros ruhu evinden aldırır, bir sene sonra bağımlısı hale getirir.

Ekli Dosyalar
    Son Düzenleme ibrhm; 13-01-17, 17:44. Tarafından yapıldı. Reason: KOUROS : LES DIEUX VIVANTS ONT LEUR PARFUM - Yaşayan tanrıların kendi parfümü var!

Gruplarda yer LDDM tarikatı gibi Kouros tarikatı da lazım Ya hayran oluyor çoğu kişi ya da sevemiyor. Vintage versiyonu cidden iyi.

Yorum

LDDM Tarikatının tetikçisi benim.

Yorum

bu kokuyu denediğimde hiç beğenmedim ama sonra fark ettim ki gün boyu burnumu defalarca elime götürüyorum.

Yorum

Kouros. O beyaz şişesinde oldukça masum duran ama şişesinde durduğu gibi durmayan bir parfüm Maskülen parfümlerin Anteus ile birlikte atası. Her zaman elimin altında bulunduracağım bir şaheser

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ibrhm View Post
            Vintage versiyonu, benim icin en iyi erkek parfümleri listesinde her zaman ilk 3'te olacak gerçek bir başyapıt. Olumsuz yorum yazanları Kouros ruhu evinden aldırır, bir sene sonra bağımlısı hale getirir.
            +1 , 3 Beyazdan Başı çeken bana göre , özellikle ilk 3'te olacak yorumunuza kesinlikle katılıyorum Başyapıt... ( not: Daha çevremden olumlu dönüş almadım , her 10 kişiden 10 u da beğenemedi )

Yorum

Parfüm koleksiyonerinin koleksiyonunda olması gereken "Şart" lardan biri...Sevenine kouros Fraicheur'ı şiddetle tavsiye ederim..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trustalt View Post
                Parfüm koleksiyonerinin koleksiyonunda olması gereken "Şart" lardan biri...Sevenine kouros Fraicheur'ı şiddetle tavsiye ederim..
                Ben sevmeyenine de Kouros Fraicheur'u öneriyorum Kouros'un biraz daha yumuşak ve sabunsu hali, kouros'un hayvansallığına dayanamayanlar için çözüm olabilir. Ki sıcak havalarda kullanmaya uygun en güçlü maskülen parfümlerden biri Fraicheur. Çok tarzım değil ama saygı duydum.

Yorum

Başıma bir şey gelmeyecekse sevmiyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: matrai View Post
                    Kouros. O beyaz şişesinde oldukça masum duran ama şişesinde durduğu gibi durmayan bir parfüm Maskülen parfümlerin Anteus ile birlikte atası. Her zaman elimin altında bulunduracağım bir şaheser
                    Altuğ bey bende merakla bekliyorum dekantı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trustalt View Post
                      84-85 yıllarında kullandığım Kouros zihnimde müthiş bir yere sahip. Şu anki hali ya da flankerları kafamdaki o imgeyi bozabilir endişesiyle hiç denemeye yanaşmıyordum ama Trustalt hocam tavsiye ediyorsa Fraicheur'ü denemekte fayda olabilir

Yorum

• trustalt
                        trustalt Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        İlk versiyon Kouros kullanmışsınız Mete bey...Onun yerini hiçbir versiyon dolduramaz malesef...

Orjinal yazı sahibi: Medea

84-85 yıllarında kullandığım Kouros zihnimde müthiş bir yere sahip. Şu anki hali ya da flankerları kafamdaki o imgeyi bozabilir endişesiyle hiç denemeye yanaşmıyordum ama Trustalt hocam tavsiye ediyorsa Fraicheur'ü denemekte fayda olabilir
                      Kolay gelsin öylese Mete bey, şişeli bulmak imkansıza yakın. Altuğ'da dekanti vardi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

O da sadece vintage olarak varsa, yeni versiyonu falan yoksa hiç bulaşmamak daha mantıklı tabi

Yorum

Kouros versiyonları hakkında görüp görebileceğiniz en bilgilendirici yazılardan birini aşağıda link olarak göderiyorum. İlgilenenlerinin incelemesinde fayda var..
                          http://raidersofthelostscent.blogspo...ds-12.html?m=0

Yorum

• Guest's Avatar
                            Misafir Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Çok bilgilendirici bir yazıymış dediğiniz gibi, teşekkürler.

Orjinal yazı sahibi: camorr View Post
                          Başıma bir şey gelmeyecekse sevmiyorum.

hiç ama hiç sevmiyorum.

Yorum

• camorr
                            camorr Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Hayvansal kokularla aram iyidir ama bunla bir türlü anlaşamadık
                        İşleniyor...
                        X