Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bentley - Men Intense

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Bir şişe edinmek lazım

Yorum

Fiyat performans ürünleri listesinde en öne çıkan ürünlerden birisi, projeksiyon benim için oldukça başarılı.

Yorum

Bu fiyattan fazlasını hak ettiği bir gerçek, ilerleyen zamanlarda özel seri yeni ürünler çıkartırsa Bentley kimse itiraz etmez sanırım.

Yorum

yine cogzel yorumlamissin pek kiymetli lagerfeld..

bu koku; benim sevmediklerim listesinde ilk10da filandir heralde.. cok boğucu, rahatsiz edici bulmustum. sonra alelacele elden cikarmistim.

Yorum

Parfüm merakımın başlarında sayıldığım bir dönemde dekantı elime geçmişti ve pek tabiki yeni başlayan birisi için nefret uyandıran bir yanı var ve çok ağır geliyor performansı,kalıcılığı sayesinde.O dönem sadece 10-12 saat sonra kıyafette kalan kokusunu çok beğeniyordum ve bol bol kıyafete,havaya sıka sıka ziyan ettim kokuyu.Şimdi yeniden denemek için yine dekant edindim.Yaklaşık 1 sene sonra bakalım fikirler ne tarafa doğru kayacak.

Yorum

Ya tam seversiniz, ya da hiç sevmezsiniz. Ben de ilk olarak dekantını temin ettim. Sıktığım anda, "sen nerelerdeydin" diye söylendiğimi hatırlıyorum. Ertesi günün şafağında şişeye atladım zaten.
              - Stop the car...
              - What ?!
              - Stop the fuckin' car!

Yorum

Bu fiyata bu nitelikleri taşıyan 30-35 tane ana akım parfüm bulunabilse niş parfüm sektörüne ilgi azalabilir.

Yorum

Bunu ilk kokladığımda Bülent Abi'ye dediğim şey şu oldu: ''Bunu buradan herhangi bir Amouage şişesine koyup onların fiyatından satsan kimse bi şey diyemez.''

Yorum

Bu parfümü kullanmak istediğim zaman kıyafet seçiminde zorlanıyorum.Ne giysem absürt olıuyor sanki

Yorum

fiyat performans denince hakkını sonuna kadar veren bir koku...kendini özletiyor

Yorum

Sevenın cok sevdgı, sevmeyenın aman benden uzak tutun dıycegı grısı olmayna bı parfum

Yorum

Hiç denemedim cn homme havası seziyorum bu kokuda. Beğenenler için mükemmel bir fiyat çok şanslılar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• harunozkan89
                            harunozkan89 Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            kesinlikle katılıyorum!!! benden başka böyle dusunen varmı diye bakındım.. cn homme tarzı var

• harunozkan89
                            harunozkan89 Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            hatta cn homme un daha kullanılabilir versiyonu bana göre

James Bond Aventus kullanır diye bir klişe vardır basenotes'da. Vallahi Aventus benim de favorimdir ama şahsi kanaatim James Bond'a en çok "Bentley Intense" yakışır

Yorum

Niche kalitesinde gerçekten. Fiyatına göre çok iyi bir koku.

Yorum

Fiyat, performans ve kalitesi ile kategorisinin baş yapıtlarındandır

Yorum

İşleniyor...
                              X