Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bentley - Men Intense

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

gerçekten çok sanatsal bir şekilde betimlemişsiniz, tebrikler... en kısa zamanda edinmem gerekiyor bu kokudan. dekant denk gelse de alsak çok tatlı olur ama şişe alacağım gibi duruyor.

Yorum

tüm zamanların en iyi fiyat performans parfümü olabilir bu fiyata böyle bir parfüm üretilmesinin en mantıklı açıklaması bentley'in kendi marka adını zihinlere kazımak istemesi olabilir aklıma daha mantıklı bir açıklama gelmiyor kesinlikle ticari düşünülmüş bir parfüm olamaz esans kalitesi üst seviye zaten günümüzde ana akım markaları parfümlerin üst notalarını güzel yapıp müşteriyi tavlamaya çalışıyor kış ayları için harika bir seçenek olduğunu düşünüyorum açılışı biraz zorlayıcı gelebilir amma velakin zafer sabredenlerindir biraz oturunca koku geçişleri ve koku güzelliği kendine hayran bırakıyor parfüme ilgisi olan herkez en az bir kere denemeli

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son Düzenleme Crow; 22-12-18, 17:02. Tarafından yapıldı.

Yorum

Bende yeni tanışıp begenenlerdenim.. Her daim el altında bulunduracagim bir parfüm.

Yorum

tam bir fiyat performans canavarı içindeki alkol notası gayet sevilebilir seviyede.

Yorum

intense kelimesinin hakkını veren parfümlerden. yoğun bir aroması, harmanı olduğunu düşünüyorum. rom notasıyla açılıyor. bunun yanında pembe biberin tatlılığını hissedebiliyorum. sıcak bir açılışı var. açılışıyla beraber odayı kokusuyla donatıyor. biraz zaman geçtikten sonra rum etkisini kaybediyor ve deri kendini gösteriyor. deri bu parfümün omurgası niteliğinde. deriye tutunan odunsu kuru notalar ve reçine orta notalarda yer ediniyor. parfüm bu notaları çevreye dumansılığıyla iletiyor. notaları tek tek almakta zorlanıyorum. kokusu, notaların yakılmış da dumanıyla iletiliyormuş gibi geliyor. yayılımı ve kalıcılığı gerçekten iyi. ortalama 4 fıs günü rahatça çıkaracaktır. kıyafette ise diğer güne hafiften kokusu kalıyor. verilen paraya değen bir kokusu var bence. soğuklarda iyi gidiyor. laudano neronun açılışında da konyak notasından dolayı olsa gerek, biraz benzetiyorum bentleye. bu da ne kadar kaliteli bir parfüm olduğunu gösteriyor bana.
            Son Düzenleme ranetta; 09-02-20, 23:29. Tarafından yapıldı.

Yorum

Çok sevdiğim bir koku olmasından ötürü elimde bulunan şişenin haricinde bir tane de yedekleme amacıyla edindim. Tabi hemen karşılaştırma, test etme amacıyla bir pıs sol bilek bir pıs sağ bilek...

100468D16 batch kodlu (önceden elimde mevcut) olan;
              Başlangıçtaki boozy hava çok kısa sürüyor. Tütsü, baharatlardan gelen tatlılık ve deri daha baskın, öte yandan daha saldırgan. Cn homme ile uzaktan yakından alakası yok.

101542H16 batch kodlu olan;
              Boozy havası daha baskın ve uzun sürüyor, tütsü ve deri çok baskın değil, daha az saldırgan ve 4-5 saate doğru ciddi anlamda cn homme andırıyor. Genel performans anlamında da bir öncekine göre daha zayıf gibi geldi.

Birbirlerine çok yakın tarihlerde olmalarına rağmen bariz farklılıkları mevcut. Halihazırda cn homme gibi bir koku varken, daha önceden elimde bulunan bentley intenseyi tercih ederim.

Yorum

İşleniyor...
              X