Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bentley - Men Intense

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Bentley - Men Intense

Desig-nish-ner denebilir kendisi için.

2013 yılında Lalique için de efsane kokular tasarlamış Nathalie Lorson imzasıyla doğdu.
    Oryantal ama dans etmez. Baharatlı ama alkolik. Deri ceketinin altında tütsüler yanar. Biberini bergamot açar.
    Yer yer takım elbise arar. Yer yer de nefis bi’ jean, sağlam bi’ bot ve deri ceket ister. Şişe tasarımı, detayları zamanın oldukça ötesindedir kendisinin.

Birbirini taklit eden piyasa kokularına yukarıdan bakar ve buna hakkı vardır. Kimi sever kimi sevmez ama seveni tam sever. Ben tam sevenlerdenim.

Böyle kaliteli bi’ kokunun bu kadar uygun fiyata ülkemizde bulunması harika bi’ fırsat olmakla beraber bi’ zaman sonra değerinin daha iyi anlaşılacağına inanıyorum.
    Reformüle değneği henüz yanına yaklaşmadı. Bu bakımdan da bi’ kaç adım önde.

Performansı soğuk kış günlerinde tavan yapıyor ve tazeleme ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Kıyafetteki performansı da kaldıktan sonra özellikle çok çok başarılı.

Oldukça elit, centilmen ve elegant bi’ koku Bentley. Tıpkı benzersiz 20 inçlik alaşım jantları, 630 beygir gücünde 1700 rpm tork üreten twin-turbo W12 motoru gibi.

Son Düzenleme Lagerfeld; 14-01-17, 12:09. Tarafından yapıldı.
    - Stop the car...
    - What ?!
    - Stop the fuckin' car!

Çok hoş yazmışsınız hocam elinize sağlık ben ifinite intense dekant olarak altuğ hocamdan almıştım ama şişeni almadım geçen yazın...Aslında bu yaz alınacaklar listemde Bentley Azure var daha önce koklama şanşımda olmadı.Deneme fırsatım olursa ve kendileriyle anlaşırsak bir tane azure almak kaçınılmaz olacak
    Son Düzenleme fuatkaynak; 17-01-17, 15:00. Tarafından yapıldı.

Yorum

Lubin Idole 'e olan benzerliğinden aldığım ve ara ara kullandığım kokulardandır. Ayrıca kendisine Desiniche diyebiliriz kısaca.
      Nawab of Oudh, NY Oud, Naxos, NY Amber, Mona Vanille

Yorum

En iyi designerlar arasında kendisine her daim yer bulacak bir koku. Böyle bir fiyata böyle bir kalite tek kelime inanılmaz. Yorumun için kalemine sağlık Lagerfeldim

Yorum

Rica ederim dostlar. Her daim bi' şisesi bulunacak dolabımda.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

- Stop the car...
          - What ?!
          - Stop the fuckin' car!

Yorum

Vintageleri saymazsak bana göre en sağlam kışlık designerlerdan birtanesidir kendisi , gerek koku güzelliği gerek silaj ve kalıcılık Denemeyenler denesin mutlaka...

Yorum

Dolabımdaki bir çok nişi pata küte döver. Çok doyurucu bir koku benim için. İlk Altuğ Hocamdan dekant almıştım, sonra gittim şişesini aldım. Kişisel sıralamamda hala üst sıralarda benim de her zaman dolabımda bulunacak bir parfümdür. Niş designer da taraf seçerken adı aklıma gelen 3 - 5 designerdan birisidir.

Yorum

Bir türlü barışamadığım parfum oldu..Sevmek istedim olmadı..Birşeyler itiyor beni bu parfumden..Dekant aldım, elimden çıkardım sonra şişeli aldım, elimden çıkardım sonra yine dekant aldım..Sonu yine yine aynı oldu
                Neyseki seveni çok...

Yorum

• promesta
                  promesta Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  aynı şey bana da oldu, tam 3 kere şişeli alıp sonrasında elimden çıkardım. Elimdeyken beğenmiyorum, elimden çıkardığımda pişman oluyorum, ilginç.

Bu gece nedense çenem düştü gördüğüm yere bi şeyler yazıyorum Uzay dan absolute ile birlikte aldım. Absolute de fena değil ama intense ı gerçekten çok beğendim. Kullandıkça da kendine bağlıyor...

Yorum

Eminim niş kategoride satilsa pek kimse itiraz etmezdi.

Yorum

• Lagerfeld
                    Lagerfeld Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    "İlkitirazetmeyecekler" kabilesindenim...

• cantona8
                    cantona8 Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    +1

En beğendiğim kokularımdan birisidir. Son derece doyurucu ve çarpıcı, tabi fiyat kalite bandında bence en üstlerde yeri var.

Yorum

Bende baş ağrısı yapması sebebiyle elden çıkardım. Ve tütsümsü dumansı havayı veren bir nota çok kullanılmış o beni çok rahatsız etti.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Burakkk View Post
                      Bende baş ağrısı yapması sebebiyle elden çıkardım. Ve tütsümsü dumansı havayı veren bir nota çok kullanılmış o beni çok rahatsız etti.
                      OOOO kimleri görüyorum Burak kardeşim de burdaymış

Yorum

Dolapta her daim yeri olacaklardan,yedeğiyle birlikte.

Yorum

Birçok nişe pabucunu ters giydiren, müthiş bir fiyat/kalite - fiyat/performans parfümü. Keyifli yorumun için teşekkürler Lagerfeld.

Yorum

İşleniyor...
                          X