Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Nishane Fan Your Flames

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Nishane Fan Your Flames

Yerli malı yurdun malı öğretisinden hareketle ilk başlıklardan biri de Nishane'ye açılsın dedim. Zira bu parfümü deneyince içimde balkona bayrak asma isteği oluştu.

Nishane - Fan Your Flames. Çok kaliteli bir rom ve hindistan cevizi kombosuyla açılıyor. Alttan da tonka, hindistan cevizine tatlılık açısından destek oluyor. Genelde bu üç nota hakim parfüme. Tonka normalde sevmediğim bir nota ama burda gerçekten harika kullanılmış. Dile gelse muhtemelen "Hamdım, pistim, yandım." der. Tonka ve biraz da tütünün verdiği yanık hissiyatla Mevlana'ya selam çakılmış böylece. Sonlara doğru tatlılık biraz azalıyor ve rutubetli meşe yosunu ve odunsu notalarla kapanışı yapıyor. VIW'e göre göre çok daha kaliteli, oturaklı, karanlık. Adamlar kendi topraklarımızdan çıkan bir değerden esinlenip çok kaliteli ve özgün bir iş çıkarmış. Jovoy Paris raflarında bulunsa diğer hatrı sayılır niş markaların yanında sırıtmayacak bir parfüm. Çok takdir ettim kendilerini. Tebrikler Nishane.

Hala hiçbir Nişhane parfümünü deneyememiş olmanın siniri ile beraber bu koku split'e açılırsa ileride, adımı şimdiden yazın.

Çok güzel yorumlar okudum çıktığından beri, bi' de camorr döşemiş... E yeter yani.
    - Stop the car...
    - What ?!
    - Stop the fuckin' car!

Yorum

Al benden de o kadar Lagerfeld
      Çok merak ettiğim bir parfüm, yorumlarından sonra iki kat daha artmıştı zaten. Fragrantica'da falan yabancılar gırla denemiş ben deneyemedim henüz Hindistan cevizinin olgun kullanım fikri farklı ve ilgi çekici geliyor zaten.

"Hamdım, piştim, yandım." sözü dışında Mevlana'ya selam çakma söz konusu mu ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Debussy View Post

"Hamdım, piştim, yandım." sözü dışında Mevlana'ya selam çakma söz konusu mu ?
        Girişi baş döndürüyor. Ordan da semazenlere selam çakmışlar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: camorr View Post

Girişi baş döndürüyor. Ordan da semazenlere selam çakmışlar.
          Seni semazene döndürmüş anlaşılan . Split isterük diye kazan kaldıracam yeniçeriler gibi.

Yorum

Hayvansal notaları ve bu tip parfumleri sevenler için Patchuli Kozha denemelerini şiddetle tavsiye ederim...
            Koleksiyonda her ne kadar Sample Seti denerken dikkatimden kaçsada sonrasında takasla dekantı elime geçen Spice Bazaar'da gerek performans gerek koku guzelliği olarak beni oldukça etkiledi...

Yorum

Click image for larger version

Name:	bayrak asan adam.jpg
Views:	1641
Size:	145.3 KB
ID:	664

As Abayrakları as as as

Yorum

Fiyatını hak eder hak etmez bilmiyorum ama çok pahalı türk markası madem biraz ucuz satda senden alalım.
                Sadece garçons.

Yorum

Panora tekin acarda vertus serisini denedim bazılarını tahammül edilemez bulmuştum...Nişhane'yide çok merak ediyorum ama henüz deneme fırsatım olamadı ne yazikki.Yorumlara bakarak bence vertusdan daha başarılı bir türk niche firması gibi geliyor

Yorum

Nishane, başlı başına bir dosyayı tekrar hak etmekle beraber özellikle Munegü (Jovoy Psychedelique ile beraber) en iyi paçuli sınıfında, Sultan Vetiver ile lüks kokmak kavramında, Musiqa Oud ile herhangi bir coğrafyaya bağlı kalmayan ve alışılagelmişin dışında kullanılan ''yaş'' öd bağlamında, Fan Your Flames ise tonkanın tütün kimliğinin en iyi şekilde ortaya çıkarılması noktasında çok ama çok kaliteli çalışmalar.

Yorum

Yahu Nishane için zirve! Evet! Ama bu Nishane'yi aşmış arkadaşlar. Helal olsun tasarlayan, emek verenlere...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Makedon View Post
                        Nishane, başlı başına bir dosyayı tekrar hak etmekle beraber özellikle Munegü (Jovoy Psychedelique ile beraber) en iyi paçuli sınıfında, Sultan Vetiver ile lüks kokmak kavramında, Musiqa Oud ile herhangi bir coğrafyaya bağlı kalmayan ve alışılagelmişin dışında kullanılan ''yaş'' öd bağlamında, Fan Your Flames ise tonkanın tütün kimliğinin en iyi şekilde ortaya çıkarılması noktasında çok ama çok kaliteli çalışmalar.
                        Jovoy Psychedelique ile Montale Patchouli Leaves'i benzetiyorum. Klasik Montale bandında gidiyor ama, o çürük, topraksı, nemli paçuliyi ikisinden de ileri düzeyde alıyorum. Süper!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post

Jovoy Psychedelique ile Montale Patchouli Leaves'i benzetiyorum. Klasik Montale bandında gidiyor ama, o çürük, topraksı, nemli paçuliyi ikisinden de ileri düzeyde alıyorum. Süper!
                          Sevgili Mustafam herhalde bu ürünleri bu forum efradının hepsini yoga master olarak düşünüp , derin meditasyon ile kokuyu duyum sayacağımızı ön görmüyorsun umarım?

Yani olay splite gider...

Gider de ne zaman...

Bu arada bu kokuda nishane nin en başarılı kokusu sanki.....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kuzukardes View Post

Sevgili Mustafam herhalde bu ürünleri bu forum efradının hepsini yoga master olarak düşünüp , derin meditasyon ile kokuyu duyum sayacağımızı ön görmüyorsun umarım?

Yani olay splite gider...

Gider de ne zaman...

Bu arada bu kokuda nishane nin en başarılı kokusu sanki.....
                            Hayırlısı olsun

Üzerine çalışıyorum.

Yorum

• kuzukardes
                              kuzukardes Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              aşırı beğendim butonu aradım bulamadım bende beğeni butonuna basıyorum...

Nishane ne çıkarsa merakımı cezbeder milli gururumuz sonuçta. Bu kokuyu da oldukça merak ediyorum. Sayılanların disinda Afrika Olifant çok özel benim için..

Yorum

İşleniyor...
                            X