Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Nishane Fan Your Flames

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Munegu, Afrika Olifant, Fan your Flames, hepsi birbirinden kaliteli. Bu markayı parfümseverlerin beğenisine sunan yaratıcalarına sonsuz teşekkürler. Her zaman takipteyiz. Elimizden geldiğince destek vermeyede hazırız bizim ülkemizden çıkan bu markaya.

Yorum

Yurtdışında en çok methedilen parfümü olarak okudum. Split listelerine eklenmesi gerekir. Fiyatları da uygun olsa çok daha memnun olacağız.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: camorr View Post
        Yerli malı yurdun malı öğretisinden hareketle ilk başlıklardan biri de Nishane'ye açılsın dedim. Zira bu parfümü deneyince içimde balkona bayrak asma isteği oluştu.

Nishane - Fan Your Flames. Çok kaliteli bir rom ve hindistan cevizi kombosuyla açılıyor. Alttan da tonka, hindistan cevizine tatlılık açısından destek oluyor. Genelde bu üç nota hakim parfüme. Tonka normalde sevmediğim bir nota ama burda gerçekten harika kullanılmış. Dile gelse muhtemelen "Hamdım, pistim, yandım." der. Tonka ve biraz da tütünün verdiği yanık hissiyatla Mevlana'ya selam çakılmış böylece. Sonlara doğru tatlılık biraz azalıyor ve rutubetli meşe yosunu ve odunsu notalarla kapanışı yapıyor. VIW'e göre göre çok daha kaliteli, oturaklı, karanlık. Adamlar kendi topraklarımızdan çıkan bir değerden esinlenip çok kaliteli ve özgün bir iş çıkarmış. Jovoy Paris raflarında bulunsa diğer hatrı sayılır niş markaların yanında sırıtmayacak bir parfüm. Çok takdir ettim kendilerini. Tebrikler Nishane.
        Denerken yanında olup tepkini görmek istiyordum ama bir süredir Harvey Nichols'ı boykot ediyorum, ve tabi bu da onların çok umrunda Demek çok beğendin. Ben sonlarını başı ve ortası kadar dikkate değer bulamıyorum ama oraya gelene kadar beni öylesine mest ediyor ki sonunu fazla dert etmiyorum. Bu arada üzerime her sıktığımda tonkanın ne kadar başarılı kullanıldığını daha iyi anlıyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Medea View Post

Denerken yanında olup tepkini görmek istiyordum ama bir süredir Harvey Nichols'ı boykot ediyorum, ve tabi bu da onların çok umrunda Demek çok beğendin. Ben sonlarını başı ve ortası kadar dikkate değer bulamıyorum ama oraya gelene kadar beni öylesine mest ediyor ki sonunu fazla dert etmiyorum. Bu arada üzerime her sıktığımda tonkanın ne kadar başarılı kullanıldığını daha iyi anlıyorum.
          Malum akşamki denememde, masada otururken elin burnuma gidiyordu istemsiz Hatta pizza yerken bile.. Ben inanılmaz bir güzellik keşfettim kendi adıma. Bir Hindistan cevizi notası nasıl beklenir? diye sorsam ilk akıllara gelecek olan Creed Virgin Island Water, Heeley Cocobello gibi örnekler. Bu arkadaş, örneğin ben Creed VIW'ı Aventus'tan çok severken, onun bile tahtının düşmesine neden oldu. Bu söylemimden parfümün "coconut" üzerine kurulduğu çıkmasın sakın Zaten o kadar kompleks bir yapı aldıladım ki.. Burnuma gelen kokular hep bir diğer notalarla etkileşime geçmiş şekilde olduğundan, içeriğine bakarak çıkarabildim çoğunu. Enteresan bir çekim oluşturdu bende. Sürekli koklama ihtiyacı gibi.

İnanılmaz bir beklenti algısı oluştuğunun farkındayım maalesef. Parfüm bir şaheser mi? Orası tartışılır. Başı, ortası, sonu ayrı ayrı çok mu keyifli? O da tartışılır. Ama bazı parfümlerde sizi çeken bir şeyler olur ve bunu çözmeye çalışırsınız ya. Ben çözmeye çalışanlardanım. Tabii ki şahsi görüşümdür; Nishane'nin bence "en iyi" demiyorum! "en güzel" parfümü..

Saygılar...
          Son Düzenleme cantona8; 16-01-17, 00:02. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Medea
            Medea Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Evet, var bi şeytan tüyü

• cantona8
            cantona8 Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Maxed Out, tahtını yerle bir etti Fan Your Flames in

Orjinal yazı sahibi: Medea View Post

Mete Bey nerelerde, ne zamandır uğramıyor dediler. Benim için de can alıcı noktası baş kısımları.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Lagerfeld
            Hala hiçbir Nişhane parfümünü deneyememiş olmanın siniri ile beraber bu koku split'e açılırsa ileride, adımı şimdiden yazın.

Çok güzel yorumlar okudum çıktığından beri, bi' de camorr döşemiş... E yeter yani.
            Ee Lagerfeld ne diyim ben sana kardeşim bir yıldır bekliyorum seti gelip alacaksın diye

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Ben de ilk olarak Mete abinin kolunda denemiştim ve beğenmiştim. Hemde nemli hatta buharlı bir hava şartlarında.
              Son Düzenleme alfie; 19-01-17, 11:17. Tarafından yapıldı.

Yorum

Ben de Nishane markasını çok beğeniyorum. Milli gururumuz

Yorum

Bu güzel anlatımlardan ve yorumlardan sonra bir Nishane spliti olmasa da bu parfüm olacak splitlere eklenebilirse hoş olur

Yorum

Ben de bu kokuyu tatli olmasina ragmen cok merak edenler tarafindayim, sanirim haftaya deneme firsatim olacak. Dort gozle bekliyorum.

Yorum

En çok sevildiği / satıldığı New York şehrine ithaf edilmiş.

# Set your life on fire. Seek those who fan your flames. ~ Rumi

Yorum

Mevlana(ks)’nın sözünden esinlendiği için merak edip denediğim sonrasında edindiğim keyifli bir parfüm

Yorum

Neden benim şişemde istanbul yazmıyor new york yazıyor neden neden,

Yorum

Nişhane’nin en güzeli bence, yeni New York şişelerde Hindistan cevizi çok baskın ama yine çok güzel.

Yorum

İstanbul şişesi aranmaktadır burdan duyrulur

Yorum

İşleniyor...
                              X