Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Açık konuşmam gerekirse bana da hiçbir şey ifade etmemişti. Hatta nötr kelimesinin sözlük anlamının cümle içinde kullanılmasından da öte pratiğe geçmiş sembolü benim için. O kadar ifadesiz kaldım. Play-Doh oyun hamuruna bulanmış vasat vetiver. Sıkıcı olmaması adına da başa bergamot koyalım demişler... Işte hepsi bu
Sadece magazalarda denedigim, mur notasini sevmeme ragmen dekantini bile almaya tenezzul etmedigim ender parfumlerden. Bu kadar olumlu yorumdan sonra ben mi yanlis yapiyorum diye dusunmeye baslamadim degil. 🙄
Dior un katliamında kurtulan ender kokularından.yakında buna da reformulasyon gelir korkusuyla 200 ml olanı almıştım.klasikle modern akımın birleşimi harika bir koku..
Ben de birkac kez denedim ama hic iz bırakmayı başaramadı. Kokuyu bilmesem, yorumlardan kör alış yapardım. Metin'cim cok guzel yorumlamışsın, kalemine sağlık.
Teşekkür ederim İbrahim üstad, benim her zaman en beğendiğim kokular arasında. Bazıları için silik bir kokuymuş ben herkes beğenir diye tahmin ediyordum
Yorum