Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Dior Eau Sauvage EDP (2011)

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Reformüle olmuş sanırım üzülerek söylüyorum...
    Eau Sauvage Parfum 2017 by Christian Dior is a Citrus Aromatic fragrance for men. This is a new fragrance. Eau Sauvage Parfum 2017 was launched in 2017....
    http://www.fragrantica.com/member/1049144/

Yorum

• murrjm
      murrjm Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Yuh be ! Kokunun bel kemeği olan mür gitmiş.Yazık çok yazık ! Hali hazırda etrafta varken toparlansın eski versiyonlar

Malesef bende üzüldüm. Mür notasını çıkarmışlar kokudan. Muhtemelen performansıda dizginlenmiştir her reformüle gibi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sahin View Post
      Dior un katliamında kurtulan ender kokularından.yakında buna da reformulasyon gelir korkusuyla 200 ml olanı almıştım.klasikle modern akımın birleşimi harika bir koku..
      ​​​​
      buna da mı kıymışlar?

Yorum

Kalemine sağlık Promesta hocam.

Yorum

Stoklamak lazım acilen

Yorum

Acilen 200 ml şişeden edinmek lazım...

Yorum

Bende var. Vintage Eau Sauvage Parfum. 800 tlye satarım Ebay'den. Dostlara indirim yapılır. Nasıl olsa bir 5 seneye Masterpiece diyeceğiz fragranticada.

Yorum

• RİYAFES
                RİYAFES Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Üstad hangi yılda reformüle oldu, akşam bendekine bir bakayım vintage ise dolabın en dibine gömüyüm...

• Umut Kurtoğlu
                Umut Kurtoğlu Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Üstad 2017 de reformüle oluyormuş işte 2016 bile vintage şu an. Bakma yılına bile at dolabın arkasına. Ebay vintıççısı olalım o_O Alan buluruz elbet 800'e birkaç seneye :d

2017 Dior için reformülasyon senesi olacak galiba; DH sport, Eau Savage EDP, Sauvage...

Yorum

Sadece 2017 yılı değil, Dior sıkıldıkça kokularını 4-5 senede bir reformüle ediyor. Bu kokunun karakterini oluşturan mür notasını çıkarmak da neyin nesi? Yetkililer kokunun biraz daha yumuşatılacağını söylemiş. Sanırım Mür yerine devreye elemi sokarak işi sağlama almak istiyorlar. Kokunun daha çok satmasına yönelik yapılan bir satış stratejisi.

Yorum

elimde nerden baksan 170 lik var ama gene de 100 lük atasım var stoğa.. bu dior yüzünden ev antik parfümler müzesine dönecek anlaşılan..artık ilerde kısmet olursa kapağından koklarız hey gidi günler diyerek

Yorum

Vintage bir şişeli nereden bulunur ki,fikri olan var mıdır?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Powerty View Post
                      Vintage bir şişeli nereden bulunur ki,fikri olan var mıdır?
                      güncel versiyonu oldukça başarılı.

Yorum

Yeni Eau Sauvage Parfum. Renkteki seyrelme, umarım performansta da bir seyrelme yapmamıştır.
                        Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	294.5 KB
ID:	28088

Yorum

şişe ve rengi hoşuma gidiyor deneme fırsatım hiç olmadı ama

Yorum

Şu anda tekin Acarda 499₺ yerine 250₺ bilginiz ola.
                            Sadece garçons.

Yorum

• matrai
                              matrai Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Gece 3-5 nöbetinde tekin acar da ne arıyorsun sen

• Hattab.
                              Hattab. Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              O saatte nöbetim yoktu Altuğ hocam gececiyim ben haraketlilik az oluyor insanın canı sıkılıyor haliyle. Tekin acardan girip sevilden mizudan çıkıyorum gözüm doysun diye.
                          İşleniyor...
                          X