Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

3 Beyazdan 1 i Ursa

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

tüm yorumları okuyunca, kesinlikle beğenmeyeceğim önyargısına kapıldım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Medea View Post
      Her aldığım yeni şişeyi bir iki fıs deneyen bi kız arkadaşım bunu denediğinde, açılışı için, günlerdir yıkanmamış ayak kokusuna benziyor demişti Ama sonrasını beğenmişti.
      İlginç yorum Mete hocam ilk defa duydum ama Ursa'nın başlangıcı için her yorumu doğal karşılayabiliyorum kimisi de tezek diyor

Yorum

• Guest's Avatar
        Misafir Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Kesinlikle Mete hocam

• ibrhm
        ibrhm Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Bu kokunun başlangıcı icin ben de tezek benzetmesi yaptım da, kullanıcılarının umrunda olacağını hic dusunmemistim. Koku algısı kişiye özel oldugu icin olumlu ve olumsuz yorumlar sadece merakımı arttırıyor yoksa koku hakkındaki fikrim uzerinde bir etkisi olmuyor.

• Guest's Avatar
        Misafir Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Benim üzerimde olumsuz etkisi olmuyor İbrahim abi şahsen kim ne derse desin bir kokuyu sevdiysem beğendiysem kullanırım onu

Orjinal yazı sahibi: guardian View Post
      tüm yorumları okuyunca, kesinlikle beğenmeyeceğim önyargısına kapıldım
      Sende herkesin hazmedemeyeceği sağlam öd kokuları var gökhanım beğenebilirsin öyle düşünme

Yorum

Ursa ile ilk olarak cantona hocamın hediye ettiği dekant ile tanıştım. İlk sıktığım andan itibaren kokusuna bayıldım ve daha uzun süre deneyimlemek için Altuğ Bey'den 5 ml daha dekant edindim. Açılışı haricinde rom kokusu bence harika. Kötü yanı olarak tenimde kalıcılığı 2-3 saat civarında oluyor. Kıyafette tekrar deneyeceğim. Tenimde deri notası pek fazla hissedilmiyor. Orta notalardan itibaren ağırlıklı olarak meyveli rom kokusu alıyorum ve çok beğendiğim bir koku oldu. Cantona'dan gelen dekantta açılıştaki küf kokusuna benzeyen kısım pek hissedilmiyordu. Sonradan edindiğim dekantta bu kısım daha belirgin oldu. Eğer ilk olarak diğer dekantı edinseydim bu hikaye başlamadan bitebilirdi. Açılışı atlattıktan sonra devamlı bileğimi koklamak çok hoşuma gidiyor. Açılışı neye benziyor derseniz;
        Peynirli panço, çorapsız giyilmiş spor ayakkabıdan çıkmış ayak kokusu ve küflü peynir arası bir şey derim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mertus View Post
          Ursa ile ilk olarak cantona hocamın hediye ettiği dekant ile tanıştım. İlk sıktığım andan itibaren kokusuna bayıldım ve daha uzun süre deneyimlemek için Altuğ Bey'den 5 ml daha dekant edindim. Açılışı haricinde rom kokusu bence harika. Kötü yanı olarak tenimde kalıcılığı 2-3 saat civarında oluyor. Kıyafette tekrar deneyeceğim. Tenimde deri notası pek fazla hissedilmiyor. Orta notalardan itibaren ağırlıklı olarak meyveli rom kokusu alıyorum ve çok beğendiğim bir koku oldu. Cantona'dan gelen dekantta açılıştaki küf kokusuna benzeyen kısım pek hissedilmiyordu. Sonradan edindiğim dekantta bu kısım daha belirgin oldu. Eğer ilk olarak diğer dekantı edinseydim bu hikaye başlamadan bitebilirdi. Açılışı atlattıktan sonra devamlı bileğimi koklamak çok hoşuma gidiyor. Açılışı neye benziyor derseniz;
          Peynirli panço, çorapsız giyilmiş spor ayakkabıdan çıkmış ayak kokusu ve küflü peynir arası bir şey derim.
          2-3 saat , hocam burnunuz yorulup kokuyu siz alamıyor olmayasınız ? hani 8-10 saat deseniz ten seçiyor derim de 12 saati rahatlıkla deviriyor tenimde...

Yorum

• Kadir.tbk
            Kadir.tbk Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Kesinlikle 2-3 saat çok kısa bi süre Ursa için.Tenimde 6 saati rahat deviriyo.Kıyafette bu süre rahatlıkla iki katına çıkabiliyo.

Orjinal yazı sahibi: BatuhanKLC View Post

2-3 saat , hocam burnunuz yorulup kokuyu siz alamıyor olmayasınız ? hani 8-10 saat deseniz ten seçiyor derim de 12 saati rahatlıkla deviriyor tenimde...
          İlk dekantım biraz azdı bitmesin diye cimrilik mi yaptım acaba Diğer okuduğum yorumlarda sizinle aynı doğrultuda. Dozajlamayı ne kadar yapıyorsunuz?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mertus View Post

İlk dekantım biraz azdı bitmesin diye cimrilik mi yaptım acaba Diğer okuduğum yorumlarda sizinle aynı doğrultuda. Dozajlamayı ne kadar yapıyorsunuz?
            4 fıs tene kullanıyorum fazlası hoş olmuyor zaten .

Yorum

• Kadir.tbk
              Kadir.tbk Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Kıyafette kalıcılıgı çok artıyo .Bencede Batuhan hocam tene hem yakıştıgını hemde bıkmamak için kokudan, ten uygulaması daha mantıklı.Bencede 4 fıs bunun için yeterli.

• Guest's Avatar
              Misafir Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Kesinlikle Kadir'im kıyafette kalıcılığı çok fazla zaten ama ben tene kullanmadan yanayım kokuları

Birkaç kere kendimce şans verdim ama yıldızımız pek tutmadı sanırım. Benim için de bir başyapıt değil ama güzel koku, ben yine StH tercih edenlerdenim.

Yorum

Ursa...
              İlk defa denedim ve hayran kaldım. Muhteşem bi koku. Çok farklı ve aykırı... Normalde hayvansı kokuları beğenmeyen birisiymdir. İlginçtir ki insanlar açılışını beğenmezken ben açılışına hayran kaldım. Hayvansı ahırımsı bir taraf var, kabul ediyorum. Ancak daha çok nemli, karanlık mağaramsı bi izlenim bıraktı bende.

"Bir zamanlar Anadolu'da" yı izlediniz mi bilmiyorum; Nuri Bilge'nin muhteşem filmini. İzleyenler bilir, gece çekilen köy yolu sahneleri enfesti. İşte bu parfüm bende böyle hisler uyandırdı. Sanki gecenin karanlık ve serin bir vaktinde arabayla karayolunda giderken ıssız bir köy yolunda olduğumuzu hayal ettim. Arabamı yol kenarına çektim ve indim. Araba halen çalışır vaziyette ve farları açıkken karanlığa doğru sigaramı yaktım. Serin serin rüzgar eserken biraz üşüdüğümü farkedip ceketimin yakasını boynumu rüzgardan korusun diye kaldırdım. İlerdeki köyün karanlıkta ışıkları parlarken burnuma serin ve köy kokan bir koku geldi...

Yorum

Yanlış anlaşılmasın yorumum ama Ursa ve Kouros için sürekli ahır, hayvan, köy betimlemesi yapa yapa bu iki parfümden soğuttunuz beni arkadaşlar valla 😂😂😂😂

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Burakkk
                  Yanlış anlaşılmasın yorumum ama Ursa ve Kouros için sürekli ahır, hayvan, köy betimlemesi yapa yapa bu iki parfümden soğuttunuz beni arkadaşlar valla 😂😂😂😂
                  Aynen benı de hocam, yoksa ursada derınlemesıne bı kalıte var fakat anladgm su kı, ursa basrol olarka kullanacagm bı parfum dgeıl, o gun kullandgm parfume ek olarak, ursa dekantından bılegımde 1fıs ıle kendıne arada yer bulabılecek

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Vito Andolini
                    Ursa...
                    İlk defa denedim ve hayran kaldım. Muhteşem bi koku. Çok farklı ve aykırı... Normalde hayvansı kokuları beğenmeyen birisiymdir. İlginçtir ki insanlar açılışını beğenmezken ben açılışına hayran kaldım. Hayvansı ahırımsı bir taraf var, kabul ediyorum. Ancak daha çok nemli, karanlık mağaramsı bi izlenim bıraktı bende.

"Bir zamanlar Anadolu'da" yı izlediniz mi bilmiyorum; Nuri Bilge'nin muhteşem filmini. İzleyenler bilir, gece çekilen köy yolu sahneleri enfesti. İşte bu parfüm bende böyle hisler uyandırdı. Sanki gecenin karanlık ve serin bir vaktinde arabayla karayolunda giderken ıssız bir köy yolunda olduğumuzu hayal ettim. Arabamı yol kenarına çektim ve indim. Araba halen çalışır vaziyette ve farları açıkken karanlığa doğru sigaramı yaktım. Serin serin rüzgar eserken biraz üşüdüğümü farkedip ceketimin yakasını boynumu rüzgardan korusun diye kaldırdım. İlerdeki köyün karanlıkta ışıkları parlarken burnuma serin ve köy kokan bir koku geldi...
                    guzel betımleme, katılıyorum. Mood kokusu kesınlıkle, bende de benzer cagrısımlar yapıyor.. Ayrıca dedgnz fılmı ve kıs uykusunu cok begenrek ızlemıs bırı olarak tasvır ettgnz sahneyı daha ıyı hıssedebılıyorum

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Bence de derin bir koku. Dün jubi ve ursayı karşılaştırdım bileklerimde jubi kadar derin ve kaliteli kokuyor ursa.

Yorum

Suna kanaat getirdim bu koku ruh haline gore degisiyor bazen cok seviyorum bayiliyorum kokuya bazende bu ne sacma bisey dedigim oluyo cok ilginc. bazi kokular vardir dogru zaman, mekan ve giyim ister ursa yi bu ucgene uydurmak gerekiyor

Yorum

bence açılış berbat,dip notaları muhteşem, bu ne yaman çelişki ya. ama hayatta alıp kullanmam, geçen seneki 5 ml lik dekantı bitiremedim.

Yorum

İşleniyor...
                          X