Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Fragrance One Office For men

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Fragrance One Office For men

    Click image for larger version

Name:	JeremyFragrance office for men.png
Views:	16249
Size:	144.8 KB
ID:	176831


    Youtube ile ünlenen en bilinen parfüm kanalarından biri olan Jeremy Fragrance'in çıkartmış olduğa parfüme göz atmak istedim.

    Öncelikle parfüme geçmeden önce Jeremy hakkında bir kaç şey yazmak istiyorum.

    Kesinlikle Jeremy hayranı değilim hatta hiç bir videosunu izlemişliğim de yoktur kendi halinde parfüm yorumlayan tavsiye eden birisi. Tarzı ve yorumladığı parfümler bana uygun değil. Ama takdir ediyorum kendisini.

    Jeremy zamanında Basenote'da Fragrantica da insanların dalga geçe geçe büyüttüğü, aşağıladığı, saldırdığı ve bugünlere getirdiği bir proje. Adam hiçbir şeye kulak asmadan yolunda devam etti ve en sonunda kendi markasını da çıkartıp milyonlarca şişe satışına ulaştı. Çıkarttığı bütün parfümlere girip bakın Fragrantica da hepsine dislike'ın kralını vermişler bütün parfümlerini sponge bob çocuk parfümlerine benzetip dalga geçmişler

    İşte bu yukarıda günümüzün gerçeği ile karşılaşıyorsunuz, sizin gibi olmaya çalışıp olamayan size içten içe hayranlık duyan, başarılarınızı takdir etmek yerine kıskanan, daha iyisi olup onu geçmek gibi zahmetli bir işe girişmek yerine işin kolayına kaçıp onu paçasından tutup aşağıya kendi olduğu yere çekmeye çalışan bir zihniyet. Adam demek ki o kadar güzel işler yapıyor ki herkes onunla uğraşıyor o ise kimseyi takmıyor bile sadece kendi işine odaklanıyor. Diğerleri Jeremy ile uğraşırken sürekli onun adını anmakla bir anlamda reklamını yapıyorlar ama farkında değiller. Reklamın iyisi kötüsü olmaz mottosunun en güzel örneklerinden biridir Jeremy. İnsalarda birde şu kafa var kendi kendilerine konuştukları ve yerdikleri şeyi veya tam tersi kendi sevdikleri ve tuttukları şeyleri kendi çevresinde olduğu gibi herkes tarafından öyle görüldüğüne inanıyorlar işte bu bakış açısı ne yazık ki sadece bunu düşünen kişiye kaybettiriyor. At gözlüklerini çıkartıp baktığın zaman aslında tam tersi bir durum olduğunu anlıyorsun. Çünkü sen başkasına zarar vermek için sadece çabalarken o zarar vermeye çalıştığın kişi için aslında bir hiçsin o sadece kendi işini daha iyi nasıl yaparım nasıl devamlılık sağlarım soruları eşliğinde hedefine kitlenmiş gidiyor ve daha da büyüyor. Senin ne söylediğin ne yazdığın adamın umrunda bile değil. Boşu boşuna dememişler senin en büyük düşmanın aslında en büyük hayranındır diye...

    Click image for larger version

Name:	jeremy.jpg
Views:	729
Size:	84.3 KB
ID:	176832

    Fragrance One Office For Men kısaca mavi ton akımına uyan amacı çığır açmak değil çok satmak olan bir parfüm. Parfüm kullananların %95 gibi ezici bir çoğunluğunun parfümden istediği her şey bu parfümde var. Kokusunun güzel olması, ferah olması, kalıcı olması, yayılımı iyi olması ve övgü alması. İşte bu denklem üzerine Alberto Morillas gibi usta bir parfümör tarafından tasarlanmış bir parfüm Office For Men. Zaten daha çıkmadan ve çıktıktan 1 ay sonrasına kadar aldığı 1.500.000 şişe siparişi köklü markaların bile ilk etapta ulaşmakta zorluk çekeceği rakamlara ulaşmış.

    Günümüzün en popüler notalarında biri haline gelen sentetik Ambroxan notasının ön planda olduğu ferah baharatlar ve yine ferah hissiyat veren odunsu notalarla kombine edilen son derece basit, kullanımı kolay, genel beğenisi yükse ve adı gibi tam bir office parfümü. Dior Sauvage, Chanel Bleu ve Creed Aventusu sanki bir potada eritmişler gibi. Hatta ben kokusunu Roja Dove Elysium'a oldukça yakın buldum.

    Kalıcılığı ve farkedilirliği oldukça yüksek 4 mevsime uygun ilginç bir şekilde kalite ve lüks hissiyatı çok yüksek bir parfüm. Günlük kullanımda her daim elinizin gideceği bir parfüm olmuş. Hayatınızın parfümü olmaz ama istemsizce en fazla kullandığınız parfümlerden biri olabilir.


    Koku güzelliği 8
    Kalite hissiyatı 9
    Kalıcılık 9
    Farkedilirlik 9
    Genel Beğeni 10

  • #2
    Adam yarı çıplak, donla video çekiyor artık gerisini siz düşünün
    estefanyen

    Yorum


    • vagonlar
      vagonlar Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Siz Ferrariniz olsa üstünü kapatır mısınız misali fiziği ile kandırıyor desenize :dd

    • Selective44
      Selective44 Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Bak bu yorum cuk oturdu )

  • #3
    bir keresinde denk geldim bütün sauvage şişesini havaya sıktı resmen. benim içim acıdı be. Donla veya bornozla. adam reklamını sağlam bir şekilde yaptı ve yaptırdığı parfümü milyonlarca sattırdı.

    Yorum


    • #4
      Cem Yılmaz’ın söylediği gibi “everything little little into the middle” her parfümden azar azar alıp bir şişede birleştirmiş.

      Yorum


      • #5
        masanın üzerine zıplayıp da yerlere kapandığı videosundan sonra daha da izlemedim.
        ne itici adam ya. o yüzden kokusuna da direkt önyargılıyım.

        Yorum


        • #6
          Orjinal yazı sahibi: ali View Post
          Adam yarı çıplak, donla video çekiyor artık gerisini siz düşünün
          Bu arkadaşın çok değişik bir parfüm yolculuğu var. İlk zamanlarında hazırladığı parfüm listeleri en azından biraz samimi gelirken şimdi hazırladığı listeler evlere şenlik. Artık parfüm listelerinde genelde Invictus ile Invictus tarzı parfümler ve yeni çıkan çöp parfümler yer alıyor. Üstelik beyaz bir don ile sunuyor bu listeleri. Olmadık yerde şınav çekiyor. Yani bu parfüm hobisinde yıllardan sonra geldiği noktanın bu olması ilginç. Ters evrim söz konusu.
          Son Düzenleme Aryan; 26-08-20, 17:32. Tarafından yapıldı.

          Yorum


          • Selective44
            Selective44 Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            masayı falan deviriyor. bütün parfümü boca ediyor havaya. Artık tribünlere oynuyor. Bir videosunda Sauvage Deo Sprayi resmen havaya sıkarak boşaltmıştı.

          • Aryan
            Aryan Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Çünkü, TikToker olmak bunu gerektirir.

        • #7
          Genelde Puig grubunun parfumlerini pushluyor.Artik takip etmiyorum.

          RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

          Yorum


          • #8
            Adamın tarzı değişik evet ancak koku fena değil

            Yorum


            • Selective44
              Selective44 Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Zaten kullanan herkes aynısını diyor. Koku fena değil ya da çok güzel. Amaçta bu zaten. Genel beğeniye uygun bir koku yapmak. Ama kimse kusura bakmasın. Bu parfüme 1500 lira çok fazla.

            • Ozan_b
              Ozan_b Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Kesinlikle katılıyorum hocam, o fiyat bandında alınacak harika parfümler varken gidip fragrance one a o para verilmez.

          • #9
            Bir ara ağlamıştı bir videosunda, bırakıyorum bu işi diye...bana inandırıcı gelmişti..ama ben yine fiyatı çok yüksek buluyorum...

            Yorum


            • #10
              Orjinal yazı sahibi: protectedsugar View Post
              Bir ara ağlamıştı bir videosunda, bırakıyorum bu işi diye...bana inandırıcı gelmişti..ama ben yine fiyatı çok yüksek buluyorum...
              Bu durum, aklıma geçen günler bir arkadaşımla hayat, mutluluk, mutsuzluk ve para üzerine yaptığımız sohbette "Ferrari içerisinde ağlamak" durumu üzerine konuştuklarımızı getirdi... Çünkü, Jeremy Youtube gelirleriyle kendine Ferrari almıştı yahu!

              Bence, bir an önce Jeremy hayatta her şeyin para demek olmadığını anlamalı ve bizim forumda yazmaya başlamalı.
              Son Düzenleme Aryan; 20-09-20, 21:50. Tarafından yapıldı.

              Yorum


              • #11
                Hayatımda Böyle Şimarık Bir Adam Görmedim.Birkere Kanalına Bakayım Dedim Bakmaz Olaydım.Parfümü Genel Kullanıcılar İçin İyidir Ondan Kuşkum Yok Ama Ben Alıp Kullanmam.Kokusunu Daha Çıkarmadan Önce İçimden Dedim Dior Sauvage Klonu Geliyordur Kesin Diye.

                Yorum


                • #12
                  Benimde deneyimlediğim kadarıyla tamamiyle piyasaya oynayan genel beğeni üzerine oluşturulmuş Sauvage,Bleu de Chanel klasmanında bir çizgi oluşturmaya çalışan bir parfüm.

                  Yorum

                  İşleniyor...
                  X