Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
cok guzel gule gule kullanin. Bu Peety'ye tasarimcinin onerdigi muameleyi yaptiniz mi (vallahi trol degil ciddiyim)
Schwarzlose Berlin nasil? Hangi Boadicea o?
Önerileni yapmadım ama bir an düşünmedim değil
Leder 6 sütlü deri kokusu bence. Deri alışılmışın dışında kullanılmış ve çok da güzel olmuş. Seksi gourmand deri. Tam hissettirdiği bu.
Oradaki Boadicea ise Explorer.
çok değişik bir koleksiyon.Koleksiyonun büyük çoğunluğu popüler kokular değil.Buda kendinize ait bir zevkiniz olduğunu gösteriyor.İyi günlerde kullanın
mahmut Fortis, Black Afgano'nun daha yumuşatılmış, köşesiz versiyonu gibi. Günlük kullanıma çok daha uygun, performansı ve yayılımı gayet iyi. Bu tarz karanlık kokulardan hoşlanıyorsanız en azından denemeye kesinlikle değer olduğunu söyleyebilirim.
Hocam sizi baya meşgul ettim ama petty nin benzeri koku varmı fikir sahibi olmak için. Hani suna benziyor diyebilirsek tarzı hakkında fikrim olur. Bir de hocam bu russian tea da var sanırım sizde. Son olarak petty ve russian arasında tercihiniz nedir
Son Düzenleme mahmut; 01-09-17, 20:31. Tarafından yapıldı.
Yok mahmut hocam ne rahatsızlığı, elimden geldiğince merak ettiklerinizi cevaplamaya çalışırım. Peety'nin benzeri bir koku söyleyemem maalesef. Kendine has bir koku. Russian Tea de çok güzel bir koku ama benim tercihim yine Peety olurdu. Ama önemli olan sizin zevkiniz tabii.
Yorum