Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Kendi halinde koleksiyon

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Kendi halinde koleksiyon

Yorum

Bayıldım.Designerları yolla bir an evvel🐥

Üç kıymetlim de orada ! PEETY LDDM BARAONDA!
      Son Düzenleme Umut Kurtoğlu; 21-08-17, 19:00. Tarafından yapıldı.

Yorum

Kendi halini aşmaya müsait bir koleksiyon Hepsini son damlasına kadar iyi günlerde kullan

Yorum

Güzel günlerde kullan hocam, kendi halinde falan değil baya güzel bir koleksiyon.. Masque Milano hangisi?
          Son Düzenleme denondj; 22-08-17, 09:04. Tarafından yapıldı.

Yorum

Lütfen black'i spicebomb ve zara gibi parfümlerin yanına koyma hocam.
            daha yukarıları hak ediyor.
            Sadece garçons.

Yorum

Öncelikle herkese teşekkür ederim.

Umut Kurtoğlu designerların büyük çoğunluğu benim tercihim değil. O üçlü benim ilk 10'uma güle oynaya girer. Ayrı bir sevgim var. Bakalım, yapacağız bir düzenleme

denondj Montecristo'ya sahip değilim hocam, Tango mevcut elimde. 2.sırada soldaki ilk şişe.

Hattab. Black'in fotoğrafta durduğu yer benim için aynı yerde oldukları anlamına gelmiyor hocam. Black'in niş parfümlerden hiçbir eksiği olduğunu düşünmüyorum, çok severim.

Yorum

• Umut Kurtoğlu
                Umut Kurtoğlu Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                İlk 10 nasıl güncel? Merak ettim benim zevkimle çoğu ciddi uyuşuyor. Ciddi bir vetiversizlik olsa da koleksiyonda:d

• cornelius
                cornelius Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Vetiverle aram yok değil ama özel bir sevgim yok diyelim. Tavsiye olursa bakınırım

İlk 10 işlerinde zorlanıyorum ama ilk aklıma gelenlerden sayarsak Enigma, Baraonda, Peety, Lddm, 1740, Spirit of the Glen, Apple Brandy, Private Label, Wulong Cha, Tango, Black Afgano / Fortis.

Bir de geceleri gizli gizli bileğe Fidelis sıkıyorum bu ara ama hayırlısı. Mansiyon ödülü.

Can hocam, çok klas bir koleksiyon olmuş. Sıkı gidiyorsunuz, neredeyse boş yok. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

Yorum

Çok keyifli, güzel günlerde kullanın
                estefanyen

Yorum

Bu arada Rien'i denedikten sonra mı şişeli aldınız?

Yorum

Super gorunuyolar! herseyden onemlısı burda saglam bır emek ve tecrube yatıyor.. Guzel gunlerde sık can hocam

Yorum

ali , harunozkan89 teşekkür ederim

PinotNoir Kör alış oldu Kemal hocam. Rien'i deneyip sevmiştim ama Intense Incense görünce risk aldım. Sonuçtan memnunum

Yorum

Bence isabetli bir parfüm, benim de almayı düşündüklerimden.

Yorum

Elit bir koleksiyon olmus. Tebrikler.

Yorum

Teşekkür ederim Optuna

Yorum

İşleniyor...
                            X