Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Kendi halinde koleksiyon
Çökme
X
-
Bayıldım.Designerları yolla bir an evvel🐥
Üç kıymetlim de orada ! PEETY LDDM BARAONDA!Son Düzenleme Umut Kurtoğlu; 21-08-17, 19:00. Tarafından yapıldı.
Yorum
-
Öncelikle herkese teşekkür ederim.
Umut Kurtoğlu designerların büyük çoğunluğu benim tercihim değil. O üçlü benim ilk 10'uma güle oynaya girer. Ayrı bir sevgim var. Bakalım, yapacağız bir düzenleme
denondj Montecristo'ya sahip değilim hocam, Tango mevcut elimde. 2.sırada soldaki ilk şişe.
Hattab. Black'in fotoğrafta durduğu yer benim için aynı yerde oldukları anlamına gelmiyor hocam. Black'in niş parfümlerden hiçbir eksiği olduğunu düşünmüyorum, çok severim.
- 1 Beğen
Yorum
-
İlk 10 nasıl güncel? Merak ettim benim zevkimle çoğu ciddi uyuşuyor. Ciddi bir vetiversizlik olsa da koleksiyonda:d
-
Vetiverle aram yok değil ama özel bir sevgim yok diyelim. Tavsiye olursa bakınırım
İlk 10 işlerinde zorlanıyorum ama ilk aklıma gelenlerden sayarsak Enigma, Baraonda, Peety, Lddm, 1740, Spirit of the Glen, Apple Brandy, Private Label, Wulong Cha, Tango, Black Afgano / Fortis.
Bir de geceleri gizli gizli bileğe Fidelis sıkıyorum bu ara ama hayırlısı. Mansiyon ödülü.
-
Yorum