Bunların dışında Inverno Russo aldım, yakında koleksiyonda yerini alıcak İnşallah
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Areej Koleksiyonum
Çökme
X
-
-
- 2 beğenme
Yorum
-
- 2 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Kosovic View Post
Bunların dışında Inverno Russo aldım, yakında koleksiyonda yerini alıcak İnşallah
hepsi nefis görünüyor...
umarım şişede durduğu gibi dururlarİnsanın ruhu kokularıdır...
- 2 beğenme
Yorum
-
Hicbir kokusunu denemedigim bir marka, cok merak ettim. Gule gule kullanin cok guzel gozukuyorlar
- 2 beğenme
Yorum
-
Kosovic abi müthiş güzel günlerde kullan ama gözüm ottoman empire ve sibirian musk aramadı değil
- 2 beğenme
Yorum
-
Teşekkürler kardeşim. Bende olmayan parfümleri elinde bulunduran Bazı koleksiyonerleri bulduk, dekant veririz diyorlar, ben de illa şişeli diyorum, ikna sürecindeyiz diyelim . Diğerleri için arayıştayızSon Düzenleme Kosovic; 21-02-19, 11:16. Tarafından yapıldı.
-
Kosovic belliki hepsini toplayacan abi şimdiden hayırlı olsun çoğu kokusunu denedim markanın ottoman gerçekten hepsinden iyi inşallah tez zamanda senin olur bende elimdekileri eritip xerjoff areej hom tarzı markalara yönelmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı
- 1 Beğen
Yorum
-
Parfüm satın almanın sonu yok. O yüzden en sevdiğim markanın koleksiyonunu yapıp, diğer parfümlerden bir kaç tane bulundurmanın daha iyi olacağını anladım kendi açımdan. Bende denedim bütün parfümlerini. Şişeli 5 parfüm eksiğim var, satan birini görüp duyarsan haber beklerim . Bu arada Nisan da Dubai ye gidicem Russian Adam ile tanışmak için, mesajlaştım bekliyorum dedi. Özet olarak baya sevdim bu markayı. HOM da çok güzel gerçekten denedim bir kaç tane.
Yorum