Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Tekin Acar Hakkında
Çökme
X
-
-
Tekin Acar, Fransız Sephora Kozmetik`e satılıyor
Türkiye`nin kozmetik devi Tekin Acar, Fransız Sephora Kozmetik`e satılıyor. Tekin Acar`ın Türkiye genelinde 79 mağazası bulunuyor.
Kaynak: Milliyet
- 1 Beğen
Yorum
-
-
Tekin Acar Kozmetik'in İstanbul ve Ankara'daki 19 mağazası Fransız Sephora'ya geçiyor.
Rekabet Kurulu, Tekin Acar Büyük Mağazacılık Ticaret A.Ş.’ye ait 19 mağazaya ilişkin toplam 19 kira sözleşmesinin, belirli çalışanlar ve mağazaların işletilmesi için gerekli olan az sayıdaki sabit teçhizat ve demirbaşla beraber Sephora Kozmetik A.Ş’ye devredilmesi işlemine izin verdi.
Milliyet'in haberine göre başvuru 18 Nisan'da yapılmıştı.
50 MAĞAZASI KALACAK
Tekin Acar'ın 11 mağazası için de kapatma kararı vererek kalan 50 mağaza ile yoluna devam etmesi bekleniyor.
Yorum
-
Tekin Acar battı hocam, yerinde yeller esiyor. 21 Temmuzdaki %50 indirimi duyunca 22 Temmuz cumartesi günü MarkAntalya Tekin Acar şubesine gittim Ürünler Raflardan toplanmış bir kaç marka kalmıştı kolilere konmayan. Hayırdır diye sordum neden topluyorsunuz ürünleri dedim, bana cevap olarak; pazartesi günü yeni ürünler gelecek dediler. Tabiki de benim jeton hemen düşmedi, Neden dedim kendi kendime yeni ürün gelecekse Raftaki ürünleri neden topluyorlar diye. Sonra Tekin acar mağazasında 40 yıldır kozmetik sektöründe çalışan sorumlu bir abim vardı onu aradım ve dedim abi hayırdır ne oluyor diye dediki Elca Kozmetik Tekin Acarı İcraya vermiş dedi geçen hafta 21-23 Temmuz da tüm mağazalarda tüm ürünlerde %50 indirim vardı bu zamana kadar hiç yapmadıkları bir indirim kampanyasıydı bu ama hiçbir ürünü kredi kartı ya da havale ile ödenemiyordu sistemi kilitlemişler ben bir kaç ürün almıştım kredi kartı ile ödeyecektim ama sadece nakit kabul ediyorlardı yani elindeki malın ne kadarını Nakite çevirirsem o kadar kardır mantığıyla yapılmış ve de (elinde mallara icra konulmaması adına yapılmış) bir indirim kampanyası idi ve de çok işe yaramadı sırf nakit satış yapıldığı için çoğu kimse benim gibi parfüm veya diğer kozmetik ürünlerden alamamıştır diye düşünüyorum. Fazla söze Hacet yok Ölü Bizim Allah Rahmet Eylesin (Tekin Acar) için ruhuna EL FATİHA
- 1 Beğen
Yorum
Yorum